Antena Meniu Search
x

Alexis a fost ucisă. Răsturnare de situaţie în cazul morţii unei vedete din Statele Unite ale Americii

Moartea lui Alexis Sharkey, o vedetă media din Statele Unite ale Americii, a şocat lumea întreagă, iar la circa o lună şi jumătate de la decesul tinerei, anchetatorii au făcut o descoperire şocantă.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 20.01.2021, 09:52

Alexis Sharkey a fost ucisă la sfârşitul anului trecut
Alexis Sharkey avea zeci de mii de fani pe un celebru site de socializare - Alexis Sharkey Instagram via Daily Star
  • Alexis Sharkey ar fi fost ucisă de Ziua Recunoştinţei.
  • Alexis Sharkey avea zeci de mii de fani pe un celebru site de socializare.

Trupul neînsufleţit al lui Alexis Sharkey a fost descoperit pe marginea unui drum, în apropiere de casa ei din Houston, Texas.

Conform Daily Star, Alexis era dezbrăcată, iar bărbatul care a descoperit trupul neînsufleţit, un angajat al serviciului de curăţenie din oraş, a crezut iniţial că cineva a aruncat un manechin pe marginea drumului.

Abia când s-a apropiat, bărbatul şi-a dat seama că are în faţa ochilor trupul neînsufleţit al unei tinere moarte. În ciuda şocului suferit, a solicitat intervenţia de urgenţă a forţelor de ordine.

Iniţial, s-a luat în calcul posibilitatea ca Alexis să fi murit din cauza unui accident sau din cauze naturale, în condiţiile în care nu prezenta urme de violenţă pe corp.

Totuşi, la circa o lună şi jumătate de la moartea tinerei, anchetatorii au dat toate calculele peste cap.

S-a stabilit că tânăra, care avea zeci de mii de fani pe un celebru site de socializare, a fost ucisă prin sufocare, fiind strânsă de gât.

Bărbatul cu care Alexis a petrecut Ziua Recunoştinţei este considerat principalul suspect

S-a mai stabilit că trupul neînsufleţit al tinerei a fost spălat, după ce Alexis a fost ucisă, şi abandonat pe marginea şoselei.

Tânăra luase ultima dată legătura cu rudele şi prietenii înainte de Ziua Recunoştinţei. Se lăuda că urma să petreacă Ziua Recunoştinţei alături de un bărbat şarmant şi misterios. Acum, anchetatorii vor să afle cine este bărbatul respectiv care poate fi considerat principalul suspect.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Alexis a fost ucisă. Răsturnare de situaţie în cazul morţii unei vedete din Statele Unite ale Americii