Antena Meniu Search
x

O tânără a murit la concertul lui Taylor Swift din Brazilia. La 23 de ani, Ana a intrat în stop cardio-respirator, iar 1.000 de fani au leşinat de cald. "Am inima frântă"

Tragedie la un concert al cântăreţei Taylor Swift în Brazilia. O spectatoare a murit după ce i s-a făcut rău în timpul show-ului din cauza căldurii. Alţi 1.000 de oameni au leşinat şi au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar mulţi dintre ei au acuzat organizatorii că nu au fost lăsaţi să intre cu sticlele de apă pe arenă.

de Redactia Observator

la 18.11.2023, 20:57

Vezi și

O fană a lui Taylor Swift a murit, sâmbătă, în timpul unui concert din Brazilia, la Rio de Janeiro, scrie Reuters.

A murit la concertul lui Taylor Swift, în Brazilia

Tânăra de 23 de ani s-a simțit rău pe stadionul Nilton Santos, a scris pe Instagram organizatorul evenimentului T4F. Acesta a precizat că ea a fost asistată prompt de personalul medical, apoi a fost dusă la un post medical din apropiere, înainte de a fi transferată la spitalul Salgado Filho, unde a murit.

Aproximativ 60.000 de fani se adunaseră pentru concertul lui Swift, într-un cartier din nordul orașului Rio de Janeiro. În Brazilia a fost raportat un val de căldură istoric și un indice alarmant de umezeală.

Pe acelaşi subiect

"Apă, apă!" A fost strigătul disperat al spectatorilor de la concertul lui Taylor Swift. Show-ul a avut loc pe o căldură de 40 de grade, dar pe Stadionul Olimpic temperatura resimţită a fost de aproape 60 de grade Celsius. De pe scenă, cântăreaţa le-a aruncat oamenilor din primele rânduri câteva sticle.

O mie de spectatori au leşinat în timpul concertului, iar pentru o tânără de 23 de ani nu s-a mai putut face nimic. Ana Clara Benevides a murit în urma unui stop cardio-respirator. După câteva ore, Taylor Swift a transmis un mesaj emoţionant. 

Reacţia lui Taylor Swift după tragedie

Taylor Swift și-a exprimat tristețea și a prezentat condoleanțe familiei și prietenilor persoanei decedate.

"Sunt copleşită de durere. Vreau să vă spun că resimt această pierdere, iar inima mea frântă este alături de familia şi prietenii ei", a postat ea pe Instagram. De altfel, artista a oprit concertul de câteva ori pentru a-i ajuta pe spectatori. 

Taylor Swift mai are două concerte programate în Rio de Janeiro. La sosire, ea a fost primită cu un mesaj de bun venit proiectat chiar pe statuia lui Iisus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » O tânără a murit la concertul lui Taylor Swift din Brazilia. La 23 de ani, Ana a intrat în stop cardio-respirator, iar 1.000 de fani au leşinat de cald. "Am inima frântă"