Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O tanara din New York a reusit sa-si insele vecinii si prietenii ca e bolnava de cancer

O tanara din New York a reusit sa-si insele vecinii si prietenii ca e bolnava de cancer si le-a cerut bani pe care i-a folosit sa-si cumpere droguri.

de Redactia Observator

la 12.04.2013 , 11:23

Parasita de mama sa cu multi ani in urma, Brittany Ozarowski fusese ocrotita de o vecina care o privea ca pe propria sa fiica. Generoasa femeie a fost una din primele victime ale tinerei escroace.

Denise povesteste ca, acum doi ani, Brittany i-a batut, plangand, la usa. I-a spus ca fusese diagnosticata cu cancer la oase si nu avea bani de tratament. Femeia i-a dat toti banii pe care i-a putut aduna: in total, vreo 10.000 de dolari. La fel au facut multe alte persoane, emotionate de povestea tinerei de numai 21 de ani.

Negustorii din cartier si-au pus in magazine cutii in care se colectau donatii. Unii au organizat chiar actiuni de binefacere la care s-au adunat alte mii si mii de dolari. Brittany si-a pacalit chiar si bunica, la care locuia si care si-a vandut casa pentru a o ajuta. Pana cand una dintre donatoare, ea insasi supravietuitoare a cancerului, a intrat la banuieli. “Am inceput sa-i pun unele intrebari, de exemplu cum de nu-i cadea parul? A spus ca lua niste vitamine speciale. Dar asta nu mi s-a parut chiar in regula”, a spus femeia.

Vezi și

Au fost sesizate autoritatile iar adevarul nu a intarziat sa iasa la iveala. Arestata, Brittany este acuzata de frauda si fals. La acestea se adauga, bineinteles, delictele legate de droguri. Tanara se declara nevinovata.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » O tanara din New York a reusit sa-si insele vecinii si prietenii ca e bolnava de cancer