O tânără din Statele Unite și-a înghițit, în somn, inelul de logodnă

De Redactia Observator.
Publicat: 16.09.2019, 16:59.
Actualizat: 16.09.2019, 17:10

Un vis s-a transformat într-un adevărat coşmar pentru o femeie din Statele Unite! Iar asta pentru că de îndată ce s-a trezit a constatat că inelul de logodnă dispăruse. Femeia a realizat atunci că înghiţise bijuteria în timp ce dormea. După care şi-a dat seama şi cum s-a putut întâmpla asta.

Un vis s-a transformat într-un adevărat coşmar pentru o femeie din Statele Unite! Iar asta pentru că de îndată ce s-a trezit a constatat că inelul de logodnă dispăruse. Femeia a realizat atunci că înghiţise bijuteria în timp ce dormea. După care şi-a dat seama şi cum s-a putut întâmpla asta.

Jenna Evans pare la fel de îndrăgostită ca în prima zi. Mai ales că a primit inelul mult dorit de la bărbatul cu care este împreună de cinci ani jumătate.

Cei doi nu s-ar fi gândit însă o clipă că simbolul dragostei lor va ajunge într-un loc atât de. neobişnuit. Totul s-a întâmplat acum câteva zile.

Jenna Evans: Am visat că eram într-un tern de marfă şi ne aflam într-o situaţie periculosă. Iar Bobby mi-a zis să înghit inelul.

Iar de îndată ce s-a trezit a constatat că inelul de logondă dispăruse. Visul devenise realitate.

Tânăra i-a povestit iubitului ei întâmplarea ciudată. Clipele de panică s-au transformat treptat într-o situaţie mai degrabă comică. Cei doi s-au prăpădit de râs mai bine de oră.

Apoi s-au dus la spital pentru a vedea dacă inelul se afla într-adevăr acolo. Medicii nu le-au dat crezare până nu au văzut radiografia.

Medicul gastroenterolog a decis atunci să extragă inelul printr-o procedură endoscopică.

Jenna Evans: Am fost foarte fericită, pentru că nu cred că aş fi putut să mă mai uit la el sau să îl apreciez, dacă trebuia să îl caut.

Acum, în fiecare seară înainte de a se culca, Jenna îşi scoate inelul şi îl pune pe noptieră.

Citește și
Extern • acum 2 ore
Foto
Noul vicepreşedinte, Kamala Harris, a devenit o inspiraţie pentru femeile din toată lumea
recomandari pe a1.ro
Gabriela Cristea, mai sexy ca niciodată. Cum arată picioarele ei în fustă mini după ce a slăbit peste 25 kilograme
Extern • pe 17.01.2021 la 22:50
Foto
Pandemia dă peste cap primul Grand Slam al anului. Sorana Cârstea: ”Nu putem concura după 14 zile pe canapea"

Top știri

Un şofer de TIR angajat în România, descoperit de poliţiştii germani că se află pe traseu de patru luni. Bărbatul doarme de atunci doar în cabină
1
Extern • pe 19.01 la 08:49

Un şofer de TIR angajat în România, descoperit de poliţiştii germani că se află pe traseu de patru luni. Bărbatul doarme de atunci doar în cabină

Poliţiştii germani, care au oprit un şofer de TIR angajat în România, pe autostrada A9, în apropiere de Berg, districtul Hof, Bavaria, au aflat cu surprindere că acesta se afla pe drum de la mijlocul lui septembrie 2020.

PARTENERI
Horoscop vineri, 22 ianuarie: Racii vor avea parte de zile mai liniștite
pe spynews.ro
Afirmaţie uluitoare făcut de vedetă pe reţelele de socializare: "Aceste femei sunt iresponsabile! De ce naşti al patrulea copil?!"
pe antenasport.ro
Ioana n-a mai suportat umilinţa şi şi-a dat iubitul care o înşela pe mâna poliţiei. Dezvăluirea incredibilă făcută de logodnica acestuia
pe antenasport.ro
Fata vedetei Anamaria Prodan uimeşte din nou! Cum a fost surprinsă fata de 21 de ani pe străzile din Bucureşti
pe antenasport.ro
La puțin timp după ce tatăl lui Sebastian Rulli a suferit un atac cerebral, acesta își revine miraculos
pe tvhappy.ro
Credeai că le-ai văzut pe toate? Stai să vezi ce pretenții au artiștii!
pe zutv.ro
ULTIMELE ȘTIRI
23:07 Pfizer a redus livrările de vaccin în unele țări din UE în această săptămână: Şi România este afectată 22:57 Video viral: La sfinţire cu ştampila. Modernizarea a ajuns şi la purtătorii de sutană 22:39 Acord în Consiliul European pentru recunoașterea reciprocă a testelor Covid-19, pe întreg teritoriul UE 22:14 Patru tineri din Teleorman au zburat cu decapotabila de pe şosea: Pasagerii au fost pur şi simplu aruncaţi pe câmp 21:47 Sorin Cîmpeanu a semnat ordinul pentru reducerea numărului de elevi în clasele de liceu 21:44 Observator de bine, 21 ianuarie 2021. Primul transplant renal din acest an în România, un succes 21:33 Știrile zilei, 21 ianuarie 2021. Condiția pusă pentru ca restaurantele și instituțiile de cultură să se redeschidă 21:29 Geanta de pandemie: Constrânşi de restricţii sau de teama infectării, oamenii poată la ei adevărate kit-uri sanitare 21:24 Noul vicepreşedinte, Kamala Harris, a devenit o inspiraţie pentru femeile din toată lumea 21:06 Bombă ecologică pe malul Dunării, mii de oi au fost îngropate pe un câmp din Tulcea
CITEȘTE PE A1.ro
Prima din istoria Americii care înfăptuiește acest lucru. Ce a refuzat Melania Trump să facă înainte de a pleca de la Casa Albă
A1.RO
Sărutul dintre Joe Biden și soția sa va râmăne în istorie. Momentul tandru a fost surprins din toate unghiurile | Foto
A1.RO