Antena Meniu Search
x

O tânără fotomodel a murit în chinuri groaznice. Înnebunită de durere, mama fetei a comis o faptă de neînchipuit

O femeie a împachetat cadavrul gol al fiicei sale într-o valiză şi a aruncat-o în mare. Tânăra de 27 de ani fusese fotomodel şi a murit din cauza anorexiei.

O femeie e anchetată de poliţia italiană, după ce a pus cadavrul fiicei sale într-o geantă de voiaj, pe care a aruncat-o în mare. Fata moartă, fost fotomodel a murit în chinuri teribile.

Rămăşiţele rusoaicei Katerina Laktionova au fost găsite în mare, la Rimini, de un pescar, care a alertat poliţia.

Trupul gol al fetei era într-o geantă de voiaj. Anchetatorii au descoperit ulterior ce s-a întâmplat. Tânăra suferea de anorexie şi asta i-a adus moartea. Când şi-a dat ultima suflare, cântărea doar 35 de kilograme.

Pe acelaşi subiect

Fata locuia în Italia, împreună cu mama ei, care lucra acolo ca asistentă medicală. Moartea fiicei a fost un şoc uriaş pentru femeia de 48 de ani.

Timp de o săptămână, a ţinut cadavrul în casă, spune The Mirror. Apoi a decis să-l arunce în mare.

Mama Katerinei a fugit apoi în Rusia. S-a confesat unei prietene şi i-a povestit că nu a suportat ideea că fata ei a murit, aşa că a decis să-i arunce trupul în mare. Ea trebuie să dea însă explicaţii anchetatorilor pentru fapta comisă.

Citeşte şi: O femeie a fost VIOLATĂ pentru că a cerut o ţigară unui trecător

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » O tânără fotomodel a murit în chinuri groaznice. Înnebunită de durere, mama fetei a comis o faptă de neînchipuit