Antena Meniu Search
x

Foto O tânără obeză, care mânca fast food la fiecare masă, a ajuns model după ce a slăbit jumătate din greutatea ei

Taylor Ragano cântărea, la 21 de ani, peste 100 de kilograme și părea că și-a scăpat viața total de sub control. „Am făcut cursuri de educație specială până la liceu. Am ADHD, tulburare de procesare auditivă și tulburare de procesare senzorială și aproape am abandonat școala în ultimul an. De la absolvire și până la 23 n-am avut nicio motivație”, spune tânăra.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 24.11.2020, 15:49

  • După ani întregi de diete și planuri ruinate, Taylor a decis să își facă un bypass gastric.
  • Acum, tânăra este model, și-a reluat studiile și speră să ajungă în Congresul american.

Pierderea dramatică în greutate a lui Taylor, care acum are 30 de ani, i-a dat, încrederea de a studia pentru un master și de a-și urmări visele de a deveni model. În liceu, tânăra din Arlington, Virginia, nu credea că este suficient de inteligentă pentru a intra la facultate.

După ani întregi de diete și planuri ruinate, Taylor a decis că este momentul să intervină chirurgical pentru a recâștiga controlul asupra propriului corp. Așa că s-a înscris pentru un bypass gastric, iar asta i-a schimbat viața.

Taylor Ragano a slăbit peste 50 de kilograme

Taylor Ragano a slăbit peste 50 de kilograme

Profimedia Images

'Acum mânânc foarte puțin și sunt sătulă. Nu prea am gustări”, spune Taylor. „O masă pentru mine poate însemna o farfurie de dimensiunea unui copil la un restaurant. Încerc să mănânc cât mai multe proteine, deoarece persoanele care au suferit o intervenție chirurgicală de bypass gastric au nevoie de multe proteine”, spune ea.

După pierderea în greutate, Taylor a reușit să se motiveze și să-și reia studiile. 

”Până în 2015 am scăpat de toate kilogramele în plus, iar asta mi-a dat încrederea de care aveam nevoie. Am început să iau cursurile colegiului comunitar mai în serios și m-am înscris la o universitate, apoi am obținut masterul în administrație publică de la Virginia Tech”, spune, mândră, Taylor Ragano.

De doi ani, Taylor Ragano este model la o agenție cunoscută. În plus, de când a slăbit, tânăra spune că i s-a schimbat inclusiv viața amoroasă. 

„Băieții nu erau chiar drăguți cu mine când eram supraponderală. Bărbatul cu care mă întâlnesc acum este uimitor și e dragostea vieții mele. E foarte susținător și va fi avocat. Foștii iubiți care m-au dezamăgit în trecut au vrut să reluăm relația când au văzut că am slăbit, însă nu le-am dat atenție”, mai spune ea. 

În ceea ce privește viitorul, Taylor are planuri mari și visează la o carieră de în Congresul american.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » O tânără obeză, care mânca fast food la fiecare masă, a ajuns model după ce a slăbit jumătate din greutatea ei