Antena Meniu Search
x

O tânără s-a SINUCIS pentru "a-şi cruţa părinţii de suferinţă"

O tânără de 32 de ani, fostă muziciană în armată, s-a sinucis în baia unui hotel, pentru a-şi cruţa părinţii de suferinţă. Ea avea probleme mentale, dar refuzase să ceară ajutorul familiei pentru a nu o împovăra cu problemele ei.

O tânără de 32 de ani, fostă muziciană în armată, s-a sinucis în baia unui hotel, pentru a-şi cruţa părinţii de suferinţă. Ea avea probleme mentale, dar refuzase să ceară ajutorul familiei pentru a nu o împovăra cu problemele ei.

Rosemary Atkins avea un lung istoric medical de episoade de depresie şi anxietate, dar era mult prea orgolioasă pentru a cere ajutorul părinţilor şi se temea că îi va răni, dacă le va spune despre problemele ei.

După ce a încercat să obţină ajutor profesionist, tânăra a închiriat o cameră la un hotel, a băut vin, după care s-a scufundat în cadă, lăsând un bilet de adio.

Cu trei zile înainte de a se sinucide, Rosemary Atkins a luat legătura cu o echipă care se ocupă de persoanele cu probleme mentale, cerând ajutor, spunând că nu mai poate face faţă situaţiei sale şi ameninţând că se va sinucide.

Pe acelaşi subiect

Anterior, îi mărturisise unui psihiatru că îşi doreşte să se omoare, dar că nu a încercat şi nu o va face niciodată, întrucât consideră sinuciderea un act de laşitate.

În trecut, tânăra le-a mărturisit părinţilor că s-a automutilat când era în armată, însă aceştia nu au ştiut că starea fiicei lor s-a înrăutăţit, după ce s-a despărţit de iubitul său, cu care avusese o relaţie de nouă ani, scrie The Mirror.

Citeşte şi: Un copil de numai un an s-a ÎNECAT în baie, în timp ce părinţii petreceau la parterul casei

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O tânără s-a SINUCIS pentru "a-şi cruţa părinţii de suferinţă"