Antena Meniu Search
x

Foto O tânără se luptă să trăiască, după ce a căzut într-o groapă cu apă clocotită, în Rusia

O femeie din Rusia se zbate să trăiască, după ce a căzut într-o groapă apărută ca din senin pe drum, în care se afla apă clocotită. Tânără a fost internată în stare gravă la spital. Se pare că incidentul ar fi fost provocat de explozia unei ţevi. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 18.01.2021, 16:21

Incidentul a avut loc în oraşul Lipetsk, din Rusia
Tânăra de 19 ani se luptă pentru viața ei, după ce a căzut într-o gaură plină cu apă clocotită, care s-a deschis ca din senin pe şosea. - @ksyushka_071 / @yanaworkk, @chp48dtp
  • O tânără din Rusia a fost victima unui nefericit eveniment
  • Femeia a căzut într-un crater format dintr-o dată pe şosea, în care se afla apă clocotită

O tânără de 19 ani se luptă pentru viața ei, după ce a căzut într-o gaură plină cu apă clocotită, care s-a deschis ca din senin pe şosea. Incidentul a avut loc în oraşul Lipetsk, din Rusia

Potrivit informaţiilor locale, un alt tânăr de 31 de ani a suferit arsuri, în urma nefericitului eveniment. Cei doi au devenit victime sigure, după ce pământul pur şi simplu a cedat. Se pare că totul ar fi avut loc după ce o ţeavă ar fi explodat. Incidentul a coincis cu momentul în care o maşină a trecut chiar pe deasupra zonei afectate, rezultând fără voia şoferului un adevărat dezastru. 

Tânără care luptă acum să trăiască se pare că încerca să ajungă la un autobuz, în clipa în care a fost înghiţită de craterul format brusc. Câţiva trecători au intervenit imediat, au scos-o din groapă şi au încercat să îi scoată hainele. 

Tânăra a suferit arsuri pe 35% din suprafaţa corpului

În urma apelului la serviciile de urgenţă, paramedicii s-au repezit la fața locului și au dus-o la spital, notează dailystar.co.uk.

Potrivit rapoartelor, tânăra are arsuri pe 35% din suprafaţa corpului. Ea a fost dusă la o unitate specializată din Moscova, unde rămâne într-o stare critică. Vestea a fost confirmată chiar de către tatăl ei, care a spus că starea ei este severă și, în cel mai bun caz, crede că va urma o perioadă lungă de recuperare.

Nu este prima dată când un asemenea accident are loc în Rusia. Un astfel de eveniment a avut loc recent în regiunea Volgograd, unde o fântână de apă clocotită a țâșnit din pământ și patru persoane au fost rănite. Una dintre victime a murit la terapie intensivă.

Ministerul Afacerilor Interne efectuează investigații asupra incidentelor. Autoritățile din Lipetsk au declarat că, după deteriorarea rețelei de termoficare, trei case rămân fără încălzire. Lucrările pentru înlocuirea conductei deteriorate au început deja, potrivit rapoartelor locale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri externe » O tânără se luptă să trăiască, după ce a căzut într-o groapă cu apă clocotită, în Rusia