Antena Meniu Search
x

"O tragedie teribilă!" Mama unei fetițe de 2 ani, zdrobită și ucisă de propria mașină, pe un drum din Italia. Ar fi uitat să tragă frâna de mână

Sfârșit tragic pentru o femeie în orașul Casalnuovo din provincia Napoli, Italia, după ce și-a parcat mașina în pantă, fără tragă frâna de mână. Autoturismul a luat-o la vale, iar Filomena, în încercarea de a o opri, a fost lovită și împinsă violent într-un alt vehicul parcat. Femeia a fost, practic, strivită între două mașini, scrie publicația Il Messaggero.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 11.10.2023, 13:22

"O tragedie teribilă!" Mama unei fetițe de 2 ani, zdrobită și ucisă de propria mașină, pe un drum din Italia. Ar fi uitat să tragă frâna de mână - 41esimoparallelo.it

Comunitatea din Marigliano, o comună din provincia Napoli, regiunea Campania, Italia, este în stare de șoc după un accident tragic care a pus capăt vieții Filomenei La Montagna, cunoscută de toată lumea sub numele de Mena. Femeia în vârstă de 40 de ani, mama unei fetiței de 2 ani, Rita, a sfârșit marți, în drum spre locul de muncă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tragedia a avut loc pe Via Strettola, o stradă laterală din Casalnuovo, în apropiere de farmacia unde Mena începuse să lucreze cu doar o lună în urmă. 

Pe acelaşi subiect

Filomena a fost zdrobită de propria mașină

Conform dinamicii stabilite de polițiști, Filomena și-a parcat mașina, un Fiat 500X de culoare bej, pe o stradă înclinată și a coborât fără să tragă frâna de mână. Imediat, femeia a observat că, brusc, autoturismul începe să se miște periculos înapoi. În acel moment, pentru a împiedica mașina să se ciocnească de alte vehicule sau de cineva, italianca a încercat disperată să oprească un potețial dezastru, împingând Fiatul în direcția opusă cu toată puterea brațelor. 

Un gest care s-a încheiat tragic pentru Mena La Montagna, care a fost împinsă cu forță de propriul autoturism într-un alt vehicul parcat. 

Femeia a fost practic strivită între cele două mașini. Echipele de salvare au ajuns rapid la locul tragediei, însă, pentru Filomena orice ajutor a fost în zadar, fiind declarată decedată. 

Mena a devenit mama micuței Rita în iulie 2021. Fructul iubirii cu soțul ei, cu care se căsătorise cu 7 ani în urmă, potrivit 41esimoparallelo.it. Astăzi, femeia a fost condusă pe ultimul ei drum.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs nenorocirea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » "O tragedie teribilă!" Mama unei fetițe de 2 ani, zdrobită și ucisă de propria mașină, pe un drum din Italia. Ar fi uitat să tragă frâna de mână