Meniu LIVE
Search
x

Foto O ucraineancă uimeşte cu frumuseţea părului ei lung până la călcâie. ''Rapunzel'' nu s-a mai tuns de când avea cinci ani

Rapunzel din viața reală, cu un păr natural lung până la călcâie, a dezvăluit cum a reuşit să îşi îngrijească podoaba capilară pentru a putea ajunge la o asemenea dimensiune. Aceasta se mândreşte că nu s-a mai tuns de când avea cinci ani, după ce mama ei i-a spus că o femeie trebuie să aibă părul lung.

De Andreea Anghel la 26.09.2021, 09:04

Alena Kravchenko, în vârstă de 35 de ani, din Odessa, Ucraina, și-a crescut părul de la vârsta de cinci ani, după ce mama ei i-a spus că femeile trebuie să aibă mereu părul lung. Acum, ea se mândreşte cu o podoabă capilară atât de generoasă încât are momente când calcă pe ea din greşeală, mai ales dacă nu este atentă atunci când merge. 

Citește și: Ce este tonerul pentru păr și când trebuie să-l folosești

În ultimii 30 de ani, Alena a avut o rutină strictă de îngrijire a părului. Aceasta își spală părul doar o dată pe săptămână, într-un proces care durează 30 de minute și nu-și perie niciodată părul cât timp este ud pentru a preveni ruperea lui. De asemenea, nu folosește căldură pentru a-l usca, preferând să-și usuce părul în mod natural, potrivit Mirror

În rutina ei simplă de îngrijire a părului, Alena a introus măștile de păr și masaje pentru pielea scalpului. Potrivit femeii, oricine poate atinge aceeași lungime impresionantă dacă are răbdarea și aspirația de a-și lăsa părul să crească atât de mult.

Pe acelaşi subiect

Citește și: Ce este keratina pentru păr și ce efecte are tratamentul care se face în saloane

''Drumul meu către părul lung a început la vârsta de cinci ani. În acel moment mi s-a tuns scurt părul și nu m-am mai dus niciodată la coafor pentru o tunsoare. Încă din copilărie, mama mi-a spus că o femeie ar trebui să aibă părul lung. Aceste gânduri sunt adânc înrădăcinate în mintea mea și mi-am crescut părul cu mare drag în toți acești ani. Folosesc măști naturale, o selecție de produse cosmetice profesionale, îmi clătesc părul cu ierburi și fac masaje la cap în mod regulat. Acum, am atins o lungime unică, deoarece părul meu este mai lung decât înălțimea mea și îmi place foarte mult. Îmi place să mă deosebesc de mulțime, îmi place să fiu comparată cu o prințesă pentru că mă face o persoană unică și neobișnuită'', a declarat aceasta. 

Alena susţine că părul ei este apreciat inclusiv de către bărbaţi

''Bărbații adoră blondele naturale și cu această lungime de păr, sunt întotdeauna în centrul atenției atât în ​​rândul localnicilor din orașul meu, cât și pe rețelele de socializare. Multe persoane din oraș mă cunosc și de fiecare dată când mă văd îmi admiră lungimea şi culoarea aurie a părului. Trecătorii mă întreabă dacă pot face poze, mă întreabă dacă părul meu este real, cer să-l atingă și de multe ori nu le cred ochilor când mă văd'', a specificat Alena. 

Reacția evidentă a oamenilor, care sunt şocaţi, dar într-un sens bun, o fac pe aceasta să fie şi mai motivată să continue să îşi crească părul. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » O ucraineancă uimeşte cu frumuseţea părului ei lung până la călcâie. ''Rapunzel'' nu s-a mai tuns de când avea cinci ani

Breaking News

Un cunoscut medic din Timişoara ar fi fost prins în flagrant când primea mită 1.000 de euro de la un...

Un cunoscut medic din Timişoara ar fi fost prins în flagrant când primea mită 1.000 de euro de la un pacient