Antena Meniu Search
x

O viitoare mireasă i-a cerut prietenei sale să-şi acopere tatuajele şi să-şi vopsească părul pentru "a nu-i strica nunta"

O viitoare mireasă a fost aspru criticată în mediul online după ce a cerut unei prietene, invitată la nuntă, să-şi acopere tatuajele şi să îşi schimbe culoarea părului, astfel încât să se poată potrivi cu tematica nunţii pe care aceasta o alesese în ziua cea mare.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 12.05.2021, 17:26

Mireasă furioasă ţipând la telefon
Mireasa i-a cerut prietenei sale să-şi acopere tatuajele şi să-şi vopsească părul pentru "a nu-i strica nunta" - Shutterstock

Mireasa a cerut unei invitate, într-un schimb amblu de mesaje, să aibă mare grijă cum va arăta în ziua evenimentului, rugând-o să „se asigure că tatuajele sunt acoperite” şi să-şi vopsească părul astfel încât „să fie o culoare naturală” pentru ceremonia ei organizată în vară, în Australia.

„Am pus multă muncă în organizarea şi alegerea tematicii şi îmi pare rău dar aspectul tău ar putea să strice totul. Poţi măcar să îţi dai cu ceva spray pe părul în noaptea aia. Vreau doar să arate perfect și vă pot trimite câteva idei, cum ar fi rochii frumoase cu mâneci lungi pe care să le purtați sau purtați pur și simplu o jachetă”, i-a scris mireasa tinerei.

Răspunzând textului, prietena ei și-a exprimat nedumerirea cu privire la purtarea unei rochii cu mânecă lungă sau a unei geci la o nuntă de vară: „Nu cred că pot face asta dacă este o zi călduroasă”, menţionând de asemenea că nu îşi va vopsi nici părul pentru că ar însemna ca toate încercările de a ajunge la culoarea favorită a podoabei sale capilare ar fi în van, dar va încerca totuşi să găsească o soluţie pentru beneficiul miresei.

„Ştiu că este o zi caldă, dar este ziua mea, aşa că dacă nu poţi rezista înseamnă că nu îţi pasă de mine şi probabil nu ar trebui să vii. Nu cer mult şi nu e vina mea că îţi e cald. Cumpără nişte machiaj pentru tatuajele tale, dacă vrei să fii la nunta mea atunci îţi vei da seama ce e de făcut. Dacă te prezinţi în ziua aia fără nimic acoperit, nu vei fi lăsată să intri”

În mod clar șocată de răspunsul miresei, invitata a explicat că nu își permite să cumpere machiaj pentru a-şi acoperi tatuajele pentru că este foarte scump şi îşi poate permite având şi alte cheltuieli:„Recent am avut un accident de mașină, așa că în următoarele câteva luni voi avea nişte probleme cu banii. Ştiu că mai e ceva timp până la nunta ta, dar ştii cum a fost ultima perioadă pentru mine. Nu sunt invitată oricum la petrecerea de nuntă, aşa că nu cred că este corect să-mi ceri asta”

Refuzând să ia în considerare situația sa financiară, mireasa a răspuns, potrivit Daily Mail, cu mai multă aciditate: „Da, știu că ai avut un accident, dar problemele tale cu banii nu sunt problema mea. Dacă vrei să fii acolo, o să-ți dai seama ce ai de făcut. Nu contează că nu vii la petrecerea de nuntă, vei fi totuși în fotografii și le vei ruina. Ești foarte drăguță în mod normal, dar aspectul tău nu funcționează pentru nunta mea și este foarte corect să te rog să faci ceva simplu, astfel încât ziua mea să fie perfectă.”

Schimbul de mesaje, viral pe internet

Schimbul revoltător de mesaje a fost distribuit pe Facebook având mii de redistribuiri şi comentarii. Internauţii şi-au exprimat revolta în legătură cu atitudinea viitoarei mirese şi au sprijinit modul în care tânăra invitată a reacţionat:

„Poate că eu sunt mai bătrână, dar după primul mesaj i-aş fi spus: Bucuraţi-vă de ziua voastră specială. Eu nu voi participa”

„Aş răspunde cu amabilitate: Sigur că îmi voi acoperi tatuajele şi îmi voi vopsi părul. Apoi nu te duci la nuntă şi îi faci să plătească o sumă ridicolă pentru o farfurie de mâncare pe care nu vei fi acolo să o mănânci”

„Inviţi la nunta ta oameni pe care îi iubeşti şi cu care vrei să sărbătoreşti un moment special. Dacă îţi pasă doar de aspect, angajează nişte oameni să se prefacă că sunt oaspeţii tăi” au fost doar câteva dintre mesajele de critică aduse la adresa viitoarei mirese, pentru modul în care s-a comportat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » O viitoare mireasă i-a cerut prietenei sale să-şi acopere tatuajele şi să-şi vopsească părul pentru "a nu-i strica nunta"