Antena Meniu Search
x

Mai mulți oameni înjunghiați în cel mai mare mall din Manchester, Marea Britanie

Mai mulți oameni au fost înjunghiați într-un centru comercial din Manchester, Marea Britanie. Din primele informații, cel puțin patru oameni primesc în aceste momente îngrijiri medicale.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 11.10.2019, 14:38

Atac cu cuțitul în Manchester
Un individ a atacat mai multe persoane cu cuțitul, într-un mall din Manchester - sky.co.uk

Mai mulți oameni au fost înjunghiați în cel mai mare mall din Manchester, Marea Britanie. Din primele informații, cel puțin patru persoane primesc în aceste momente îngrijiri medicale.

Atacul a avut loc în jurul orei 12:00, ora locală. Un bărbat a scos un cuțit și a început să înjunghie alte persoane. La scurt timp s-a dat alarma, iar centrul comercial "Manchester Arndale" a fost evacuat și închis.

Forțele de ordine au împânzit zona, iar mai multe echipaje de paramedici au sosit la fața locului. Potrivit unor martori, sirenele din zonă au fost activate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit metro.co.uk, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost deja reținut, după ce polițiștii l-au imobilizat cu un pistol electric tip taser.

Poliția din Manchester a confirmat că se află la fața locului.

Știre în curs de actualizare...

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Mai mulți oameni înjunghiați în cel mai mare mall din Manchester, Marea Britanie