Antena Meniu Search
x

OBSERVATOR SPECIAL! Oamenii adora sa iasa din anonimat

Oamenilor le place sa-si testeze limitele! Le place sa faca tot felul de lucruri trasnite, mai ales daca sunt greu de realizat. Le place sa creeze coregrafii indraznete, sa interpreteze melodii folosindu-se de tot felul de obiecte, pe scurt - le place sa iasa in evidenta

Vezi și

Golful este un sport dedicat celor care dispun de venituri rezonabile. Exista tehnici de a lovi mingiuta, astfel incat sa o duci cat mai aproape de gaura, exista crose diferite pentru fiecare tip de lovitura. Totusi, niciun jucator de golf nu imbina acest sport elegant cu miscarile de luptator ninja. Niciunul, mai putin acest japonez din clip.

Doi americani la bowling. Nimic mai clasic. Totusi, de ce au palete de ping-pong? Pentru ca unul dintre ei poate sa faca ceva unic. Sa doboare popicele cu ajutorul unei mingiute de plastic. Desigur, totul sta in precizia si in forta loviturii.

Niste liceeni din Irlanda s-au adunat intr-o sala de sport, ca sa interpreteze o piesa la moda. Au un singur instrument si o gramada de pahare de plastic de unica folosinta. Oare vor reusi sa creeze o melodie? Dupa cum se vede, experimentul lor a fost de succes.

Alti pusti din Statele Unite au organizat un flash-mob la metrou. Nimeni nu a inteles de ce au niste costume negre destul de masive, pana in momentul in care au inceput sa danseze. Coregrafia i-a uimit pe spectatori, care nu au ratat ocazia sa filmeze demonstratia.

Un australian are un mod unic de a intra in comuniune cu natura. Pentru asta, nu are nevoie decat de un uniciclu si de un acordeon. Si de o padure. Dupa zambetul pe care il afiseaza, se pare ca a descoperit metoda ideala de relaxare.

Un adolescent din Canada isi ia doza de adrenalina cu ajutorul unei trambuline si al unei saltele perfect umflate. Recomandabil sa nu incercati acest lucru acasa, mai ales daca nu ati mai facut niciodata asa ceva.

In final, va prezentam scotianul-punker care da spectacole de cimpoi in mijlocul strazii. Dupa ce am vazut cum arata, nu ne-am mirat ca face un cover dupa AC/DC. Totusi, flacarile care au iesit pe tevile cimpoiului ne-au luat total pe nepregatite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » OBSERVATOR SPECIAL! Oamenii adora sa iasa din anonimat