Antena Meniu Search
x

Ocazie unică pentru fanii Star Wars. Sabia laser folosită de personajul Luke Skywalker va fi scoasă la licitaţie

Pasionaţii universului creat de George Lucas care vor să intre în pielea unui Jedi au acum şansa să cumpere chiar sabia laser folosită de personajul Luke Skywalker în primul film lansat din franciză.

Vezi și

Pasionaţii universului creat de George Lucas care vor să intre în pielea unui Jedi au acum şansa să cumpere chiar sabia laser folosită de personajul Luke Skywalker în primul film lansat din franciză. Valoarea obiectului, unul dintre cele mai reprezentantive pentru "Războiul Stelelor", este estimată de organizatorii licitaţiei la aproape 200.000 de dolari.

Ineditul obiect de recuzită care a stârnit fanteziile milioanelor de fani ai francizei va fi scos la licitaţie în Los Angeles săptămâna viitoare. A fost creat pentru prima peliculă din 1977 de scenograful premiat cu Oscar Roger Christian şi folosit de actorul Mark Hamill.

Reprezentanţii casei de licitaţii spun totuşi că estimarea de 200.000 de dolari este modestă, iar preţul de vânzare ar putea fi mult mai mare, mai ales că o altă sabie mânuită de tânărul Skywalker a fost vândută pentru 450.000 dolari anul trecut.

Evenimentul promite pasionaţiilor de film şi alte obiecte rare şi reprezentantive, în total 25 de piese de colecţie. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Valoarea unei astfel de camere este estimată la peste 150.000 de dolari, în timp ce mâinile robotului C-3PO se crede că valorează până la 60.000 de dolari. 

În 2017, un robot R2-D2 folosit în pelicula de debut a trilogiei s-a vândut cu 2,76 milioane de dolari

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Ocazie unică pentru fanii Star Wars. Sabia laser folosită de personajul Luke Skywalker va fi scoasă la licitaţie