Antena Meniu Search
x

Video Oraşul din Europa în care plajele au devenit neîncăpătoare. Record de temperatură pentru finalul lunii ianuarie

Plajele din Spania şi Italia sunt pline de oameni care se bucură de un bronz de iarnă. Temperaturile sunt neobişnuit de mari. În Spania au fost peste 30 de grade Celsius, un record absolut pe tot continentul. Italienii mai au puţin şi trec şi ei la îngheţată ca să se răcorească. 

de Redactia Observator

la 27.01.2024, 20:58

Vezi și

Dacă e cald, e distracţie. Localnicii din Catania au renunţat la hainele de iarnă şi au ieşit cu prosoapele la plajă. 

Italienii au ieşit cu prosoapele la plajă

La prânz, termometrele arătau 23 de grade Celsius, iar temperatura resimţită era şi mai generoasă. Vremea nefiresc de caldă va mai dura câteva zile, spun meteorologii. Încurajaţi, tineri şi vârstnici au făcut şi o baie în mare. 

În luna care ar fi trebuit să fie cea mai friguroasă, plajele din Spania sunt pline de oameni care se bucură de soare şi căldură. La Gavarda, în apropiere de Valencia, termometrele au depăşit 30 de grade Celsius - cea mai ridicată temperatură de ianuarie nu doar din Spania, dar şi din toată Europa. 

Hotelierii din Spania s-au pregătit din timp pentru valurile de turişti. Staţiunile din oraşe precum Barcelona sau Valencia se bucură de clienţi exact ca în sezonul estival.

Valul de căldură vine din nordul Africii. Va ajunge şi la noi weekendul viitor, când vom avea temperaturi de 18-20 de grade Celsius. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Oraşul din Europa în care plajele au devenit neîncăpătoare. Record de temperatură pentru finalul lunii ianuarie