Antena Meniu Search
x

Organizatorii Maratonului de la Londra vor dona 81.000 de euro pentru victimele de la Boston

Organizatorii Maratonului din Londra au anuntat ca doresc sa doneze un fond de sustinere de doua lire sterline victimelor din exploziile de la Boston pentru fiecare atlet care va trece linia de sosire la cursa care va avea loc duminica

Capitala Londrei va gazdui duminica unul dintre cele mai importante maratoane din Europa, unde sunt asteptati 35.000 de atleti. Astfel, organizatorii de bazeaza pe o donatie totala de 81.000 de euro.

“Toate persoanele care au legatura cu Maratonul de la Londra sunt in stare de soc dupa evenimentele teribile de la Boston si vrem sa ne manifestam sprijinul pentru familiile victimelor si pentru comunitatea de sportivi de acolo”, a declarat Hugh Brasher, directorul maratonului din capitala britanica.

Un moment de reculegere este prevzut inainte de startul cursei londoneze, iar participantii vor purta banderole negre.

Directorul Maratonului de la Boston, Tom Grilk, a multumit colegilor sai europeni, subliniind ca nimeni nu va uita gestul lor.

Trei persoane au fost ucise si peste 170 au fost ranite, luni, in urma exploziilor a doua bombe, care au avut loc in Boston.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Organizatorii Maratonului de la Londra vor dona 81.000 de euro pentru victimele de la Boston