Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Oroarea războiului. Familia ne-a permis să arătam asta ca toți să înțeleagă cum este". Momentul dramatic când o femeie din Israel află că soțul său este mort

Război în Israel. Cu copilul în brațe, o femeie din Israel află chiar în timp ce dădea un interviu că soțul său a fost ucis de Hamas. Momentul sfâșietor a fost surprins de echipa de televiziune și cu acordul familiei a putut arăta întregii lumi cât de cumplit este războiul și ce răni adânci lasă în suflet.

de Monica Palade

la 12.10.2023, 16:29

Shaylee Atary, o actriță și regizoare israeliană, a acceptat să vorbească, pentru Sky News, despre soțul ei, regizorul Yahav Winner, dat dispărut în urma oribilului masacru de la Kfar Aza, când așezarea a fost atacată de aproximativ 70 de teroriști Hamas, în zorii zilei de sâmbătă.

A aflat în direct că soțul ei este mort

Femeia, cu bebelușul de o lună în brațe, spune în interviu că cineastul ar putea fi „rănit undeva” sau „răpit”. Chiar în timp ce povestea asta, sună telefonul și mama lui Shaylee Atary răspunde. Apoi cade la podea, pe hol, cu capul în mâini plângând. Actrița o strigă în mod repetat, dar femeia nu spune nimic. Un membru al familiei îi ia copilul din brațe, iar ea se îndreaptă spre mama ei care îi dă vestea cumplită că soțul ei a fost ucis. Apoi începe să plângă necontrolat, în timp ce rudele se adună în jurul ei să o consoleze, scrie Daily Mail.

Corespondentul Sky News, Stuart Ramsay, care conducea interviul, a mărturisit: „Aceasta este oroarea războiului. Familia ne-a permis să arătăm asta pentru ca toată lumea să înțeleagă cum este”.

Pe acelaşi subiect

În interviul acordat, Shaylee Atary a dezvăluit cum a trebuit să se ascundă într-un depozit cu copilul ei, fără mâncare sau apă timp de 27 de ore, în timp ce militanții Hamas împușcau pe oricine le ieșea în cale. Yahav se pare că a murit încercând să o protejeze pe ea și pe fiica lor nou-născută Shaya. Femeia a reușit să ajungă la o familie vecină din comunitatea lor rurală, care a lăsat-o să se ascundă cu copilul în adăpostul lor securizat, unde au așteptat până au fost salvați. Mama și fiica au inhalat mult fum, până să fie descoperite și salvate de IDF, armata israeliană, și duse la spital.

Yahav Winner a fost un regizor israelian care a fost găsit mort în Kfar Aza, după trei zile în care a fost dat dispărut. Shaylee și soțul său au participat la Festivalul Internațional de Film de la San Sebastian pentru premiera recentului ei film Single Light în urmă cu doar două săptămâni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » "Oroarea războiului. Familia ne-a permis să arătam asta ca toți să înțeleagă cum este". Momentul dramatic când o femeie din Israel află că soțul său este mort