Antena Meniu Search
x

Video Panică pe aeroportul din Hamburg, după ce autorităţile au anunţat că un copil este ţinut ostatic de un individ. Mașina în care se aflau era parcată sub un avion

A fost panică aseară pe aeroportul din Hamburg, Germania, după ce autorităţile au anunţat că un bărbat ţine ostatic un copil în propria maşină. Suspectul a trecut de zona de securitate a aeroportului şi a ajuns pe pista de aterizare, acolo unde a tras mai multe focuri de armă în aer din vehiculul personal. Sute de oameni au rămas blocaţi în terminal, iar mai multe zboruri au fost oprite. 

de Redactia Observator

la 05.11.2023, 08:24

Vezi și

S-a dat alarma aseară pe aeroportul din Hamburg. În jurul orei locale 20.00, un bărbat înarmat a răpit un copil. A urmat o cursă nebună, cu mașina personală, până la aeroport. Ajuns acolo a trecut prin zona de securitate şi a ajuns direct pe pistă.

Mașina în care se aflau bărbatul de 35 de ani și copilul de 4 ani era parcată sub un avion.

Chiar soția bărbatului a fost cea care a reușit să avertizeze telefonic poliția în legătură cu răpirea copilului, cu puţin timp înaine ca individul să pătrundă pe aeroport. O fetiţă de patru ani, fiica cuplului, a fost ţinută ostatică chiar de tatăl său. Mai mult, individul a tras două focuri de armă în aer și a aruncat două sticle cu substanţe inflamabile pe pistă.

Potrivit poliţiei, totul ar fi pornit de la o discuţie între soţi, legată de custodia copilului. Psihologi, precum și ofițeri specializați în negocieri au fost la fața locului şi au discutat cu individul. Mașina a rămas parcată în zona platformei aeroportului. 

Forţele de securitate au împânzit întregul aeroport

Mai multe zboruri de pe aeroport au fost oprite. 27 de dintre acestea au fost afectate. Iar mai multe avioane au fost, de asemenea, evacuate. Poliţia a declarat că negocierile cu bărbatul în vârstă de 35 de ani au avut loc în limba turcă şi au durat destul de mult.

Aeroportul din Hamburg a mai fost o dată închis în octombrie din cauza unei alerte de atac asupra unui avion din Teheran.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Panică pe aeroportul din Hamburg, după ce autorităţile au anunţat că un copil este ţinut ostatic de un individ. Mașina în care se aflau era parcată sub un avion