Antena Meniu Search
x

“Papa, eşti un eretic!" Suveranul Pontif, apostrofat de un preot ortodox în faţa Arhiepiscopiei din Atena | VIDEO

Un bărbat în straie de preot ortodox a strigat către Papa Francisc, numindu-l "eretic", în timp ce Suveranul Pontif intra în Arhiepiscopia Ortodoxă din Atena.

de Redactia Observator

la 04.12.2021, 18:27

Papa Francisc, vizită de 3 zile în Grecia
Papa Francisc, vizită de 3 zile în Grecia - Profimedia

Un bărbat în vârstă, care părea să fie preot ortodox, a strigat “Papa, eşti un eretic” către Papa Francisc, sâmbătă, în momentul în care Suveranul Pontif intra în Arhiepiscopia Ortodoxă din Atena. Preotul a fost îndepărtat din zonă de poliţişti, relatează Reuters. Martorii la incident spun că bărbatul a strigat suficient de tare pentru a fi auzit de Papă. În imagini, bărbatul pare să cadă în timp ce poliţiştii încearcă să îl îndepărteze.

Papa Francisc, vizită de 3 zile în Grecia

Papa Francisc a sosit sâmbătă în Grecia pentru o vizită de trei zile, relatează news.ro. Vizita Papei Francisc vine la 20 de ani după ce Papa Ioan Paul al II-lea a făcut o primă astfel de vizită după Marea Schismă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » “Papa, eşti un eretic!" Suveranul Pontif, apostrofat de un preot ortodox în faţa Arhiepiscopiei din Atena | VIDEO