Antena Meniu Search
x

Video Papa Francisc, dus de urgenţă la spital. În timpul audienţei papale nu şi-a mai putut rosti discursul

Emoţii pentru întreaga suflare catolică a planetei. Papa Francisc a fost dus astăzi de urgenţă la un spital din centrul Romei, după audienţa papală în timpul căreia nu şi-a mai putut rosti discursul. În urma consultului, medicii l-au lăsat să se întoarcă la Vatican.

de Redactia Observator

la 29.02.2024, 08:21

Vezi și

Papa Francisc a făcut a ajuns la spitalul Gemelli de pe Insula Tiberina din Roma pentru o examinare medicală, după audienţa generală de miercuri de la Vatican.

Suveranul pontif s-a întors la Vatican după scurta deplasare la spital.

În timpul audienţei, Papa Francisc a declarat că nu şi-a revenit în totalitate după ce şi-a redus programul în ultimele zile din cauza unor simptome asemănătoare gripei. "Încă sunt puţin răcit", a precizat pontiful în timpul audienţei din Aula Paul al VI-lea de la Vatican.

Francisc l-a rugat pe unul dintre asistenţii săi, Filippo Ciampanelli, să citească cateheza sa în timpul audienţei, aşa cum a făcut şi în alte ocazii când nu s-a simţit bine. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Papa Francisc, dus de urgenţă la spital. În timpul audienţei papale nu şi-a mai putut rosti discursul