Antena Meniu Search
x

Imaginaţie şi costume îndrăzneţe la Comic Con, în Londra

Mii de fani ai filmelor, serialelor ştiinţifico-fantastice, şi benzilor desenate şi-au dau întâlnire la Londra.

Vezi și

Mii de fani ai filmelor, serialelor ştiinţifico-fantastice, şi benzilor desenate şi-au dau întâlnire la Londra. La Convenţia Comic Con, vizitatorii au putut să vadă actori celebri, au participat la diferite jocuri şi au mers la spectacole. Comic Con are loc timp de o săptămână.

Urzeala Tronurilor, Războiul Stelelor şi eroii din benzile desenate au fost doar câteva surse de inspiraţie pentru costumele împătiţilor de benzi desenate, animaţii sau jocuri video. Unele dintre piesele vestimentare au fost realizate chiar de participanţi. Şi asta pentru că, la fiecare convenţie Comic Con există şi un concurs dedicat... costumelor.

Pentru unii dintre ei, Comic Con nu este doar un simplu eveniment, ci un loc în care socializează şi îşi fac noi prieteni.

David Bradley din Urzeala Tronurilor şi Rufus Wright din Războiul Stelelor sunt doar câţiva dintre actorii care au participat la conferinţele de presă şi care au avut ocazia de a se întâlni cu fanii lor. Nu este pentru prima dată. Este a doua oară când, anul acesta, Comic Con şi-a deschis porţile la Londra.

Primul Comic Con a fost organizat în 2006, în Statele Unite, la New York. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Imaginaţie şi costume îndrăzneţe la Comic Con, în Londra