Antena Meniu Search
x

Noul an, celebrat cu parade în Europa și SUA

2020 a venit, petrecerile însă continuă. Marile oraşe ale lumii au fost cuprinse de atmosfera de sărbătoare a paradelor. Fanfare militare, majorete şi acrobaţi au făcut spectacol la Londra, Roma sau în câteva oraşe din Statele Unite.

de Redactia Observator

la 03.01.2020, 02:20

Vezi și

2020 a venit, petrecerile însă continuă. Marile oraşe ale lumii au fost cuprinse de atmosfera de sărbătoare a paradelor. Fanfare militare, majorete şi acrobaţi au făcut spectacol la Londra, Roma sau în câteva oraşe din Statele Unite. Petrecerile în stradă au adus culoare, muzică şi bucurie printre turişti şi localnici.

O mare de oameni, costume colorate, personaje celebre, baloane şi bucurie. Aşa au arătat străzile din inima Londrei în primele zile din 2020. Petrecerile închinate Anului Nou au continuat în stradă, iar 10 mii de artişti au adunat în jurul lor peste o jumătate de milion de turişti şi localnici.

Maşinile de epocă, dar şi jongleriile cu mingi uriaşe au atras toate privirile. Spectacolul din stradă a adunat sume importante care vor fi donate în scop caritabil.

Sărbătoare a fost şi pe străzile Romei, unde muzica fanfarelor a cucerit trecătorii.

Parada de anul acesta a fost chiar mai frumoasă decât cea de anul trecut. Au fost mai multe fanfare militare, mai multe spectacole, o muzică foarte bună şi o mulţime de oameni. A fost o atmosferă foarte pozitivă.

Cu o tradiţie neîntreruptă de peste un secol, zeci de care alegorice au defilat pe străzile oraşului Pasadena. Pe traseul de aproape 10 kilometri, sute de mii de americani s-au adunat în jurul lor, atraşi de culori şi de animatoare. Cele câteva grade din termometre n-au mai contat în faţa spectacolului unic.

Fără pereche a fost şi parada câinilor din Florida. 300 de patrupezi îmbrăcaţi în costume de sărbătoare au defilat pe străzi, însoţiţi de stăpânii lor. Cei mai încântaţi de spectacol au fost copiii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Noul an, celebrat cu parade în Europa și SUA