Antena Meniu Search
x

Părăsit de iubită, un bărbat a ajuns să câştige aproape trei milioane de lire la loterie: ''Îi voi cumpăra și fostei un frigider, poate o mașină de spălat''

Un bărbat a avut parte de câştigul vieţii în cea mai potrivnică perioadă. Omul a câştigat aproape trei milioane de lire la loterie, la doar câteva zile după ce a fost părăsit de iubita alături de care locuia. Acum, el spune că vrea să facă un gest de bine pentru cei afectaţi de pandemia de coronavirus.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 20.01.2021, 19:05

Omul vrea să îi ajute pe cei aflaţi în impas din cauza pandemiei de coronavirus
Un om a câştigat aproape trei milioane de lire la loterie, la doar câteva zile după ce a fost părăsit de iubită - Profimedia Images
  • Un om a câştigat la loterie în jur de trei milioane de lire
  • Bărbatul tocmai trecuse printr-o despărţire

Soarele a ieşit şi pe strada unui om ale cărui ultime zile se transformaseră într-un adevărat coşmar. Norocul avea să îi surâdă mai rapid decât acesta se aştepta. Omul a ajuns să câştige aproape trei milioane de lire sterline la loterie, la doar câteva zile după ce iubita sa l-a părăsit și s-a mutat din apartament.

Câștigătorul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, insistă că nu există gânduri de răzbunare cu privire la fosta iubită și chiar promite mai mult sau mai puţin ironic că îi va cumpăra un frigider și o mașină de spălat, potrivit mirror.co.uk.

Bărbatul a aflat că a câștigat suma care i-a schimbat viața chiar la câteva zile de la dureroasa despărţire. Imediat după ce a descoperit că are numerele câştigătoare, și-a spus că trebuie să facă un duș rapid, pentru a se asigura că nu visează. 

"Prietena mea tocmai se despărțise de mine și nu eram în cea mai bună stare de spirit. Până când am verificat rezultatele vineri seară. Eram singur, deoarece ea se mutase deja", a declarat el. 

Omul vrea să îi ajute pe cei aflaţi în impas din cauza pandemiei de coronavirus 

Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, descris ca un adevărat profesionist în domeniul financiar, a spus că intenționează să investească majoritatea câștigurilor sale pentru a se asigura că contul său bancar continuă să crească.

Dar el a spus că nu intenționează să-și părăsească slujba în ciuda averii dobândite. De asemenea, intenționează să doneze o parte dintre bani, pentru a ajuta atât oamenii, cât și animalele care au fost grav afectate de pandemia de coronavirus.

"Oh, și îi voi cumpăra și fostei mele un frigider, poate o mașină de spălat, doar pentru a spune: fără resentimente", a mai adăugat omul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Părăsit de iubită, un bărbat a ajuns să câştige aproape trei milioane de lire la loterie: ''Îi voi cumpăra și fostei un frigider, poate o mașină de spălat''