Antena Meniu Search
x

Patru copii români au comis un jaf în Belgia

Patru copii teribilişti din România au fost protagoniştii unei nopţi de pomină în Belgia, încheiate cu un jaf, o urmărire cu poliţia şi un accident violent.

Vezi și

Cei 4, cu vârstele între 12 şi 14 ani, au luat o maşină şi, după ce ar fi comis o spargere, au refuzat să oprească la un control al poliţiei.

După o goană nebună cu agenţii pe urme, automobilul s-a răsturnat, într-o curbă, iar copiii sunt acum la spital. Vor ajunge însă curând la un tribunal pentru minori, pentru că, spun poliţiştii, în ciuda vârstei fragede, tinerii români sunt hoţi profesionişti.

Tinerii le-au spus anchetatorilor că veneau de la Charleroi cu destinaţia Bruxelles, să întâlnească o fată. Poliţiştii belgieni au găsit în maşina lor obiecte furate, semn că abia comiseseră o spargere.

Potrivit Ambasadei României la Bruxelles, tinerii circulau cu o maşină cu plăcuţe de înmatriculare româneşti falsificate şi nu aveau asupra lor documente de identitate.

Anchetatorii bănuiesc că tinerii ar fi coordonaţi de o reţea de infractori români, care se foloseşte de copii pentru a comite furturi. Cei patru urmează să fie audiaţi de un tribunal belgian pentru minori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Patru copii români au comis un jaf în Belgia