Antena Meniu Search
x

Patru oameni, între care doi copii de 3 şi 5 ani, şi-au pierdut viaţa într-un accident teribil, după ce maşina familiei a plonjat într-un lac, în SUA

Patru persoane, între care doi copii de 3 şi 5 ani, şi-au pierdut viaţa, după ce maşina în care se aflau a plonjat inexplicabil într-un lac. O singură persoană a supravieţuit în urma accidentului.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 31.05.2021, 17:06

Maşină albastră scufundată în lac
Patru oameni, între care doi copii de 3 şi 5 ani, şi-au pierdut viaţa într-un accident teribil, după ce maşina familiei a plonjat într-un lac - Shutterstock

Patru persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident îngrozitor, în acest weekend, după ce maşina familiei a plonjat în lacul Logan Martin din Alabama. Anchetatorii nu au reuşit însă să determine motivul pentru care vehiculul a părăsit carosabilul.

Un singur supravieţuitor

Dennis Russell, legist al județului St. Clair, a identificat victimele drept: April Whatley, 37 de ani; Mariah Towns, 18 ani; Rosalyn White, 5 ani și Reginald J. White, 3. Toți au fost declarați morți la fața locului.

Un al cincilea pasager și singurul supraviețuitor, Reginald White, în vârstă de 39 de ani, a fost transportat la un spital local. Starea sa este încă necunoscută, potrivit Fox News.

Victimele provin din Adamsville, la aproximativ 12 mile nord-vest de centrul orașului Birmingham. Potrivit anchetatorilor, aceştia plecaseră spre Georgia, în vacanţă, când maşina a părăsit carosabilul şi a plonjat în râu.

Accidentul s-a produs în jurul orei 23:00, sâmbătă. Traficul a fost temporar restricţionat. Din primele informaţii se pare că April Whatley se afla la volanul maşinii la momentul producerii tragediei.

Mariah absolvise liceul Adamsville săptămâna trecută şi aştepta cu nerăbdare vacanţa de familie. Nimeni nu ar fi crezut că s-ar putea ajunge la o asemenea tragedie. Un purtător de cuvânt al instituţiei de învăţământ a anunţat că va fi ţinut un moment de tăcere în această săptămână în memoria tinerei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Patru oameni, între care doi copii de 3 şi 5 ani, şi-au pierdut viaţa într-un accident teribil, după ce maşina familiei a plonjat într-un lac, în SUA