Antena Meniu Search
x

Patru persoane au murit şi una a fost rănită, după un accident al unui balon cu aer cald, în New Mexico

Tragedie în New Mexico, Statele Unite, unde patru persoane au murit şi o alta a fost rănită grav, într-un accident al unui balon cu aer cald, după ce aparatul de zbor a lovit o linie de înaltă tensiune.

de Monica Palade

la 26.06.2021, 22:36

Patru persoane au murit şi una a fost rănită, după un accident al unui balon cu aer cald, în New Mexico - Profimedia

Balonul a coborât într-un colț de stradă în cartierul West Side din Albuquerque, sâmbătă la 7 dimineața, la aproximativ șase mile de Aeroportul Internațional Sunport Albuquerque.

Se crede că acesta a fost suflat de vânt în liniile electrice, determinându-l să ia foc și coșul să se separe. Acesta din urmă a aterizat pe pământ în flăcări. Restul de balon a fost găsit în curtea unei case, la aproximativ o milă distanță.

“Din nefericire, patru persoane au murit din cauza rănilor provocate de accident. O altă persoană a fost transportată la un spital local şi este acum în stare critică şi instabilă”, a comunicat poliţia din Albuquerque pe Twitter.

Tragedie uriaşă: Patru morţi 

Pe acelaşi subiect

Cinci persoane se aflau în balon: Doi bărbaţi şi două femei, inclusiv pilotul, sunt printre victime, în timp ce o a cincea persoană a ajuns în stare gravă la spital.

Incidentul a provocat o pană de curent. În jur de 13.000 de locuitori au fost lipsiţi de electricitate în urma accidentului, a anunţat compania locală de electricitate, PNM.

Ulterior, aceasta a informat că pana a fost remediată “pentru toţi clienţii afectaţi”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Patru persoane au murit şi una a fost rănită, după un accident al unui balon cu aer cald, în New Mexico