Antena Meniu Search
x

O mamă a doi copii a murit într-un cumplit accident rutier, în Anglia: „Era un spirit liber şi îşi adora micuţii”

O mamă a doi copii a murit într-un cumplit accident, care a avut loc într-un sens giratoriu, în Liverpool, Anglia. Alături de Alex Ford s-au stins în urma impactului şi Scott Simpson şi Jay McEvoy. Incidentul a avut loc la primele ore ale zilei de 26 aprilie.

de Monica Palade

la 26.06.2021, 19:17

O mamă a doi copii a murit într-un cumplit accident rutier, în Anglia: „Era un spirit liber şi îşi adora micuţii” - Ant Armstrong

Acum la două luni de la tragedie, mămica este descrisă de unul dintre prietenii din copilărie ca un „spirit liber” şi „o mamă iubitoare”.

„Suntem încă devastaţi, iar familia este încă distrusă. Am crescut alături de ea și am mers împreună la școală. Am fost DJ în oraş de când aveam 17 ani și ea venea la toate evenimentele mele și mă privea în activitate în cluburile de noapte. A fost un spirit liber care și-a adorat copiii. Oricine vinea în contact cu ea, lăsa întotdeauna o impresie bună - a fost o persoană iubitoare. Ea ţinea mereu legătura cu mine despre evenimentele mele - spunându-mi cât de mândră era”, a povestit Ant Armstrong.

În luna august, Ant găzduiește un mare eveniment muzical în oraș, în memoria lui Alex, cu scopul de a strânge bani pentru copiii ei.

Eveniment pentru strângere de fonduri

Pe acelaşi subiect

Evenimentul - unde mulți dintre cei mai importanți DJ ai orașului, inclusiv Lee Butler, Anton Powers și Amelia Preston vor mixa - va avea loc la Hotelul Shankly pe 6 august.

„Nu știam ce să mă fac, am fost devastat când am aflat știrea - nu puteam să stau locului, așa că am planificat noaptea asta. Fiecare DJ din Liverpool vrea să participe. Este frumos să vezi că toți DJ-ii din oraș se reunesc și uită de politica clubului pentru o noapte, pentru această cauză specială. Cred că acest lucru ajută la menținerea familiei legată de Alex, mai ales că a iubit atât de mult viaţa de noapte din Liverpool”.

Dureri de neimaginat

Rudele lui Scott Simpson, care a murit alături de Alex în accident, i-au adus un omagiu. Tânărul de 28 de ani a fost descris ca un „tată fabulos”. „Scott era un fiu absolut uimitor, un frate, un tată, un văr, un unchi, un nepot și cel mai bun prieten al tuturor. Scott a fost cea mai amabilă și iubitoare persoană cu o inimă de aur și nimic nu era prea mult, dacă cineva avea nevoie de ajutorul său. Și-a adorat familia și a fost o rază de soare în toată viața noastră.

Scott era un tată fabulos pentru frumosul său băiețel, Thomas, pe care îl iubea. Toată familia noastră a fost devastată de pierderea băiatului nostru și nici o perioadă de timp nu ne va vindeca vreodată. A dispărut mult prea curând. Scott a fost un băiat foarte popular, cu un număr impresionant de prieteni, pe care i-a adorat așa cum l-au adorat", spun rudele.

Familia lui Jay McEvoy a împărtășit, de asemenea, o declarație, descriindu-l pe tânărul de 33 de ani ca fiind un „om fericit” care „a mers mereu cu zâmbetul pe buze”. "James și-a trăit viața ca un om fericit. El a mers mereu cu zâmbetul pe buze și încuraja în mod activ zâmbetele altora. James deține un loc foarte special în inimile noastre și o va face pentru eternitate. El este un tată, un fiu, un frate, un nepot, un unchi, un văr și un nepot, dar cel mai important este un prieten veșnic. Vestea morții sale a fost profund tulburătoare și plină de tristețe pentru familia noastră; 26 aprilie 2021 va fi, fără îndoială, gravată în mintea noastră pentru ani.

Cu toate acestea, mulțumim prietenilor apropiați ai lui James pentru sprijinul lor de neegalat în timpul durerii noastre; mulțumim în special serviciilor de urgență și celor prezenți pentru eforturile lor devotate și curajoase în încercarea de a-i da lui James o şansă. Din păcate, de data aceasta nu a fost menit să fie, dar oamenii ca aceia care l-au ajutat pe James la nevoie sunt cei care ne oferă ca societate speranță. Spiritul și carisma lui James vor trăi pentru totdeauna în inimile și mințile tuturor celor care au avut plăcerea să-l cunoască. Ne va fi dor și te iubim pentru totdeauna".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » O mamă a doi copii a murit într-un cumplit accident rutier, în Anglia: „Era un spirit liber şi îşi adora micuţii”