Antena Meniu Search
x

Pedeapsă incredibilă pentru mama care și-a lăsat fetița murind în casă, în timp ce ea se distra la cârciumă

Sharon Goldie, mama unei fetițe de 13 ani, și-a abandonat copilul în casă, pe canapea și s-a dus să se distreze în oraș. Fetița, care suferea de ulcer duodenal perforat, a murit la scurt timp, chinuindu-se groaznic. Femeia a refuzat și ambulanța, atunci când copilul a rugat-o să sune la Urgențe.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 29.10.2020, 16:46

- Profimedia
  • Fetița a murit pe canapea, în chinuri groaznice, în timp ce mama sa se distra la cârciumă
  • Femeia a refuzat și ambulanța, atunci când copilul a rugat-o să sune la Urgențe.

O mamă care și-a lăsat fiica de 13 ani, Robyn Goldie, murind pe canapea, ca să se ducă la cârciumă, să bea și să se distreze cu iubitul ei, a fost închisă timp de trei ani și jumătate.

Robyn a făcut peritonită și a murit, după ce a suferit un ulcer duodenal perforat. Mama ei nici măcar nu a încercat să caute ajutor medical pentru ea, deși știa ce probleme are copilul ei și cum se chinuie.

Curtea a aflat că, în săptămâna anterioară morții, adolescenta a încercat să ceară tratament, dar mama ei a oprit-o.

Femeia a pledat vinovată pentru neglijență. Ea a recunoscut că nu i-a oferit fiicei sale nici mâncare, îmbrăcăminte sau condiții adecvate bolii sale, a lovit-o și i-a dat să fumeze canabis și să bea alcool, scrie Daily Mail.

Curtea a aflat că Robyn se simțea rău în săptămâna dinaintea morții sale, era palidă și tremura și a spus că are nevoie de o ambulanță, dar mama ei a refuzat. De asemenea, ea a refuzat oferta unui prieten de a o duce pe Robyn la spital cu un taxi.

Procurorii au acceptat pledoaria de nevinovat a femeii la acuzația de omucidere din culpă, fiind condamnată la trei ani și șase luni de închisoare.

Avocatul procurorului a prezentat-o pe femeie ca având în mod clar dificultăți atât din punct de vedere psihic, cât și fizic, având impact asupra capacității sale de a vedea lucrurile și a consecințelor acțiunilor sau omisiunilor.

În final, procurorii au precizat că indiferent de pedeapsa primită de femeie, o altă pedeapsă este cea mai cruntă. Trebuie să trăiască cu realitatea că și-a lăsat copilul să moară.

"Dumnezeu e martor că nu există nici o pedeapsă pe care această instanță o poate impune care să fie mai mare decât cea pe care o suferă chiar acum, ca urmare a acțiunilor sale, a morții copilului ei", a declarat judecătorul.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Pedeapsă incredibilă pentru mama care și-a lăsat fetița murind în casă, în timp ce ea se distra la cârciumă