Antena Meniu Search
x

Pedofilul Kurt Treptow, trezorier la un important partid politic de peste Ocean

Cel mai cunoscut condamnat pentru pedofilie din Romania, istoricul american Kurt Treptow, si-a schimbat numele si tine banii unui important partid politic de peste Ocean.

Vezi și

Kurt Treptow se numeste, mai nou, Kurt Brackob si este chiar in conducerea partidului Libertarian, al treilea ca marime si ca forta din Statele Unite. Mai exact, este trezorierul libertarienilor din statul Nevada. Locuieste in Las Vegas. Si nu face doar politica - printre altele, organizeaza si evenimente caritabile, atentie, pentru copii.

Intrebati daca nu cumva este ilegal si imoral sa-l aiba coleg, cei din partid sustin ca au anchetat trecutul lui si ca istoricul condamnat in Romania pentru pedofilie e nevinovat, victima unei justitii strambe.

Kurt Treptow, profesor de istorie la Universitatea Cuza din Iasi, a fost condamnat acum un deceniu, pentru pedofilie. A fost un proces rasunator, cu probe cutremuratoare ale abuzurilor din cladirea fundatiei create de Treptow la Iasi, la doi pasi de sediul politiei. A iesit din puscarie dupa patru ani. Iar parintii victimelor sunt si acum revoltati.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Pedofilul Kurt Treptow, trezorier la un important partid politic de peste Ocean