Antena Meniu Search
x

Peste 100 de oameni, îngropaţi de vii în timp ce dormeau. Tragedie în Papua Noua Guinee, unde o alunecare de teren a făcut prăpăd în miez de noapte

Peste 100 de persoane ar fi murit într-o alunecare de teren care s-a produs vineri într-o zonă izolată din Papua Noua Guinee, a anunţat televiziunea ABC din Australia, relatează Associated Press.

de Redactia Observator

la 24.05.2024 , 11:04

Peste 100 de morţi, în urma unei alunecări de teren în Papua Noua Guinee - Profimedia

Alunecarea de teren ar fi lovit satul Kaokalam din provincia Enga, la aproximativ 600 de kilometri nord-vest de capitala Port Moresby, capitala insulei din Pacificul de Sud. Tragedia s-a produs în jurul orei locale 3 dimineaţa, mulţi oameni fiind surprinşi în somn, a relatat ABC, potrivit news.ro.

Locuitorii spun că estimările actuale ale numărului de morţi sunt de peste 100, deşi autorităţile nu au confirmat acest bilanţ. Localnicii cred însă că numărul persoanelor decedate ar putea fi mult mai mare. Un video care circulă pe reţelele sociale arată localnici care scot cadavre îngropate.

Cu 10 milioane de locuitori, Papua Noua Guinee este cea mai populată ţară din Pacificul de Sud, după Australia, care are 27 de milioane de locuitori.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Stiri externe » Peste 100 de oameni, îngropaţi de vii în timp ce dormeau. Tragedie în Papua Noua Guinee, unde o alunecare de teren a făcut prăpăd în miez de noapte