Antena Meniu Search
x

Video Peste 15 persoane moarte după ce un autobuz a plonjat 30 de metri într-o râpă în Mexic. Pasagerii doreau să emigreze în SUA

Accident teribil în Mexic. Un autobuz plin cu migranţi care se îndrepta spre SUA, în speranţa unui viitor mai bun, a plonjat şi s-a prăbuşit într-o râpă de pe marginea şoselei. 18 persoane au murit şi alte 20 sunt rănite grav.

de Redactia Observator

la 04.08.2023, 14:49

Vezi și

În drum spre orașul Tijuana, situat la granița de nord, autobuzul transporta aproximativ 42 de pasageri, printre care cetățeni din India, Republica Dominicană și națiuni africane.

Autobuzul, care face parte din linia de pasageri Elite, s-a prăbușit în apropiere de Barranca Blanca, pe autostrada de lângă capitala statului Tepic. Salvarea a fost "extrem de dificilă", a declarat Jorge Benito Rodriguez, secretarul pentru securitate și protecție civilă din Nayarit, deoarece prăpastia avea o adâncime de aproximativ 40 de metri.

Alte 20 de persoane rănite

Cel puțin 18 persoane au murit, iar aproximativ 20 de persoane au fost transportate la spital, starea unei femei fiind descrisă ca fiind "delicată". Șoferul autobuzului a fost reținut, a anunțat guvernul statului Nayarit într-un comunicat, autoritățile suspectându-l că a depășit cu viteză într-o curbă, scrie Reuters.

Luna trecută, un accident de autobuz în statul Oaxaca s-a soldat cu 29 de morți, iar în februarie, un autobuz care transporta migranți din America de Sud și Centrală s-a prăbușit în centrul Mexicului, provocând moartea a 17 persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Peste 15 persoane moarte după ce un autobuz a plonjat 30 de metri într-o râpă în Mexic. Pasagerii doreau să emigreze în SUA