Antena Meniu Search
x

Pilotul Malaysian Airlines ar fi vrut să se sinucidă deoarece îl părăsise soţia!

Căpitanul cursei Malaysian Airlines, Zaharie Ahmad Shah, ar fi fost deprimat în ziua zborului din cauza problemelor familiale

Anchetatorii cred că pilotul ar fi avut un gând sinucigaş după ce au auzit mărturisirea unuia dintre colegii lui Zaharie Ahmad Shah. 

Un coleg al pilotului, care a vorbit cu jurnaliştii de la New Zeeland Herald sub protecţia anonimatului, susţine că Zaharie Ahmad Shah nu ar fi trebuit să piloteze în acea zi, întrucât era extrem de afectat emoţional. 

Acesta ar fi avut mari probleme în familie, mai exact soţia sa îl părăsise după ce a aflat că acesta avea o relaţie cu o altă femeie. 

"Era teribil de supărat când soţia i-a spus că vrea să divorţeze, nu era capabil de zbor. S-a urcat în avion ca într-o ultimă plimbare", susţine colegul pilotului. 

Căutările avionului continuă în Oceanul Indian. 12 avioane, două nave şi doi sateliţi NASA "mătură" oceanul pentru a încerca găsirea epavei. 

Şase ţări sunt implicate în această operaţiune de căutare: Australia, Noua Zeelandă, SUA, Japonia, China şi Correa de Sud. 

foto: Pilotul Zaharie Ahmad Shah, alături de soţie şi de fiică într-o imagine realizată în 2013

Citeşte şi Pasagerii, asfixiaţi la 14.000 de metri altitudine

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Pilotul Malaysian Airlines ar fi vrut să se sinucidă deoarece îl părăsise soţia!