Antena Meniu Search
x

Foto Pisica scoasă de sub ruine în Turcia a fost adoptată de salvatorul ei. S-a pus pe umerii lui și n-a mai vrut să plece: "Acum este pe mâini bune"

Ali Cakas, ciclistul echipei naționale turce de mountain bike, a mers în Gaziantep după cutremurele devastatoare din Turcia, să dea o mână de ajutor salvatorilor și să ajute supraviețuitorii, prinși sub ruine. Tânărul sportiv a avut parte și de o minune: și-a găsit un prieten pe viață!

de Cristina Cruceru

la 23.02.2023, 12:35

Ali Cakas a salvat supraviețuitori, prinși sub dărâmături în Turcia, dar și animale aflate în suferință. Printre ele, și o pisică albă cu câteva pete negre. Povestea lor a făcut înconjurul lumii, căci felina nu a mai vrut să plece de lângă salvator. S-a așezat timid pe umerii lui și a simțit că vrea să rămână toată viața lângă el. Imaginile emoționante cu cei doi au devenit virale pe internet, unde milioane de oameni au apreciat gestul făcut de sportiv. Și pentru că pisica s-a atașat mult de salvatorul ei, Ali a adoptat-o. A luat-o acasă, a îngrijit-o și i-a pus și un nume: Enkaz.

Pisica a fost adoptată de salvator

Ali a povestit, pe Instagram, că s-a întors din Gaziantep împreună cu un prieten: o pisică albă cu pete negre, pe nume Enkaz. A găsit-o sub o clădire prăbușită, a salvat-o, iar felina nu a vrut să mai plece de lângă el. Au o relație strânsă, așa cum se poate observa în imaginile emoționante postate de salvator pe rețelele de socializare. Tânărul a verificat dacă pisica are stăpân sau nu, însă nu a găsit dovezi în acest sens. Așa că a decis să îl adopte, luându-l cu el acasă, în orașul Mardin.

"Acum este pe mâini bune - a scris el într-o postare publicată miercuri - aceasta este loialitatea. Ce grație și ce educație", este unul dintre mesajele postate de Ali, pe internet. Având în vedere interesul mare pe care povestea l-a stârnit în mediul online, tânărul i-a făcut un profil de Instagram felinei, care a depășit 20.000 de urmăritori.

"Amândoi v-ați găsit și ales unul pe celălalt", a scris cineva. "În tot acest întuneric, puțină lumină", a continuat un internaut. "Împreună veți fi foarte fericiți", este mesajul altcuiva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Pisica scoasă de sub ruine în Turcia a fost adoptată de salvatorul ei. S-a pus pe umerii lui și n-a mai vrut să plece: "Acum este pe mâini bune"