Antena Meniu Search
x

Ploieștean, săltat de poliție în timp ce încerca să vândă un revolver în parcarea unui supermarket

Un bărbat este cercetat penal după ce a fost depistat încercând să vândă o armă neletală supusă autorizării, tip revolver, în parcarea unui centru comercial din Ploieşti, informează, sâmbătă, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

de Redactia Observator

la 28.10.2023, 14:53

Bărbat care încarcă un revolver, imagine ilustrativă
Ploieștean, săltat de poliție în timp ce încerca să vândă un revolver în parcarea unui supermarket - Shutterstock

"Ieri, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, în baza unor date şi informaţii deţinute au identificat în municipiul Ploieşti, în parcarea unui centru comercial, un bărbat în timp ce încerca să comercializeze o armă neletală supusă autorizării, tip revolver, confecţionată special pentru a produce zgomot. Astfel, poliţiştii au procedat la legitimarea bărbatului, stabilindu-se că are 37 de ani şi este din municipiul Ploieşti", arată sursa citată.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că acesta nu este autorizat să deţină arme sau muniţii.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, arma fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Ploieștean, săltat de poliție în timp ce încerca să vândă un revolver în parcarea unui supermarket