Poliția din Berlin a arestat un "canibal", după descoperirea mai multor oase umane într-un parc

De Iulia Iancu.
Publicat: 20.11.2020, 15:53.
Actualizat: 20.11.2020, 16:19

Poliția din Berlin a arestat un bărbat suspectat de crimă și cannibalism, după descoperirea oaselor victimei sale, un bărbat în vârstă de 44 de ani dat dispărut în urmă cu două luni, într-un parc din nordul orașului.

Mașină de poliție, fotografiată pe o stradă dintr-un oraș din Germania

Mașină de poliție, fotografiată pe o stradă dintr-un oraș din Germania

Profimedia Images

Criminaliștii au descoperit mai multe oase într-un parc din nordul Berlinului. În urma analizelor s-a descoperit că este vorba de rămășițe umane, care aparțin unui bărbat în vârstă de 44 de ani, dat dispărut în urmă cu două luni. Oamenii legii au arestat, în legătură cu această descoperire, un bărbat suspectat de crimă și antropofagie, potrivit BBC.

Un polițist a declarat pentru ziarul local BZ că unul dintre oase eram complet curățat de carne, ceea ce i-a determinat pe oamenii legii să presupună că bărbatul ucis a fost victima unui caz de canibalism.

În urma perchezițiilor s-a descoperit că suspectul a vizitat mai multe site-uri care aveau legătură cu antropofagia.

Victima, identificată drept Stefan T, inginer de profesie, a plecat de acasă pe 5 septembrie, iar de atunci nu a mai fost văzut, fiind dat dispărut de către colegii săi de apartament.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.