Antena Meniu Search
x

Politician filmat în timp ce consuma cocaină în bolidul său de lux, în Turcia „Sunt victima aici!”

E scandal uriaș în Turcia, după ce un politician, membru al Partidului de Justiție și Dezvoltare (AKP), a fost filmat prizând cocaină pe cutia de viteze a bolidului său. Kursat Ayvatoglu a încercat inițial să spună că era zahăr pudră, însă a recunoscut ulterior că este consumator de droguri.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 01.04.2021, 10:56

Politician filmat în timp ce consuma cocaină în bolidul său de lux, în Turcia „Sunt victima aici!”
Politician filmat în timp ce consuma cocaină în bolidul său de lux, în Turcia „Sunt victima aici!” - Facebook

Deși inițial Kursat Ayvatoglu s-a apărat spunând că totul a fost o glumă, el a recunoscut ulterior într-o scrisoare oficială că este consumator și traficant de droguri. 

Scandalul de droguri zdruncină partidul lui Recep Erdogan

Consumul de cocaină al lui Ayvatoglu, la fel și stilul său de viață ultra-luxos, care se opune valorilor islamiste promovate de AKP, au atras furie din partea societății.

Mai multe fotografii l-au arătat pe Ayvatoglu, în vârsta de 20 de ani, consumând droguri, jucând jocuri de noroc și petrecând în jacuzzi alături de tinere domnișoare, un stil de viață adesea criticat și uneori incriminat de AKP, scrie arabnews.com.

Kursat Ayvatoglu a fost reținut pe 26 martie 2021 și demis din postul său de la AKP, unde era consilierul vicepreședintelui AKP, Hamza Dag. Deși multe fotografii care îl arată apropiat de parlamentarul Hamza Dag, la întâlniri oficiale, acesta din urmă a negat că i-a fost consilier.

Kursat Ayvatoglu se lăuda cu anturajul sau din vârful AKP

Kursat Ayvatoglu, care a fost angajat pentru aproximativ 3.000 de lire turcești (370 dolari) pe lună, se lăuda că e de partea unor politicieni proeminenți din AKP pentru a obține forță și pentru a i se „deschide noi porți pentru el”.

Mai multe fotografii ale lui Ayvatoglu alături de ministrul de Interne, Suleyman Soylu, și președintele Recep Tayyip Erdogan, precum și alte personalități ale Guvernului au stârnit, de asemenea, indignarea turcilor.

Kursat Ayvatoglu a fost reținut, apoi eliberat sub control judiciar, însă autoritățile au luat decizia de a-l încarcera din nou, a doua zi, după ce mai multe persoane au confirmat că politicianul a consumat droguri în imaginile apărute în presă.

Politicianul a pozat în victimă, susținând că este șantajat

„Sunt victima aici. Am fost șantajat. Voi depune o plângere împotriva acestui lucru", a spus el, adăugând că cei care au dezvăluit videoclipul au încercat să obțină niște bani în schimbul ștergerii filmărilor

În prezent, el se află în arest la domiciliu. Alte trei persoane care se aflau în mașină, în timpul petrecerii cu cocaină sunt anchetate, potrivit al-monitor.com.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Politician filmat în timp ce consuma cocaină în bolidul său de lux, în Turcia „Sunt victima aici!”