Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un poliţist înarmat se afla în liceul unde a fost masacrul, în Florida. Dar nu a intervenit

O informaţie şocantă tulbură lumea întreagă. Un agent înarmat era în campusul din Florida, în timpul atacului de la liceu, dar nu a intervenit.

de Redactia Observator

la 23.02.2018 , 22:30

O informaţie şocantă tulbură lumea întreagă. Un agent înarmat era în campusul din Florida, în timpul atacului de la liceu, dar nu a intervenit. Patru minute, cât Nikolas Cruz a tras la foc automat, poliţistul a aşteptat la uşă şi a evitat orice confruntare pentru a-şi salva propria viaţă.

Imaginile camerelor de supraveghere l-au trădat pe agentul Scott Peterson. Înarmat şi responsabil de securitatea elevilor, bărbatul nu a intrat în liceu cât a durat masacrul. 14 elevi şi 3 profesori au fost ucişi pe tura lui.

Ascuns în spatele unei coloane, tot ce a făcut agentul a fost să anunţe prin radio cele întâmplate. Mai șocantă este informaţia că Peterson a fost informat în 2016 despre postările în care atacatorul anunţa că ar vrea să deschidă focul în școală.

Vezi și

În faţa dezbaterii tot mai aprinse a legii armelor de foc şi a siguranţei copiilor în şcoli, preşedintele Donald Trump a propus înarmarea profesorilor. Ulterior, a precizat că sunt vizaţi doar dascălii cu pregătire militară. 

Poliţistul din Parkland a demisionat. În 2014, el a fost premiat ca "ofițerul școlar al anului". 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Un poliţist înarmat se afla în liceul unde a fost masacrul, în Florida. Dar nu a intervenit