Antena Meniu Search
x

Poliţiştii francezi au arestat-o pe femeia care a provocat cel mai mare accident de la Turul Franţei

Principala suspectă care ar fi provocat cel mai grav accident din istoria Turului Franţei a fost reţinută de poliţiştii din Landerneau, Franţa, după ce zilele trecute autorităţile speculau că aceasta ar fi părăsit ţara imediat după incident.

de Redactia Observator

la 30.06.2021, 18:01

Carambol la Turul Franţei
Săptămâna trecută, femeia a provocat cel mai mare accident din istoria competiţiei - Profimedia

Conform informaţiilor transmise de Le Parisien, femeia care s-ar fi predat astăzi autorităţilor din Landerneau este principala vinovată pentru producerea dezastrului de săptămâna trecută. În urma incidentului, zeci de ciclişti au fost accidentaţi într-un carambol produs de pancarta pe care femeia a dorit să o arate în faţa camerelor de filmat penru a transmite un mesaj familiei sale.

Femeia a fost plasată în arest, astăzi, în jurul orei locale 14:00, fiind acuzată de rănirea neintenţiontă a cicliştilor şi periclitarea vieţii acestora. Parchetul din Brest a precizat într-un comunicat că femeia se află în acest moment sub supravegherea autorităţilor. „O persoană suspectată de săvârșirea acestor fapte se află în custodia poliției. Vom afla mai multe detalii despre acest caz în zilele următoare" se arată în comunicat.

Femeia dorea să transmită un mesaj familiei prin intermediul televiziunilor

Poliţiştii au cautat-o pe femeie încă de sâmbătă, apelând chiar şi la postări pe reţelele de socializare. Aceştia au cerut informaţii suplimentare martorilor care se aflau în acel moment la faţa locului şi care ar fi putut ajuta la identificarea mai rapidă a femeii care a părăsit locul faptei imediat după dezastrul provocat şi despre care s-a crezut că ar fi părăsit ţara.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După evenimentul petrecut săptămâna trecută, peste 50 de ciclişti au fost răniţi după ce pancarta pe care femeia dorea să o afişeze în faţa camerelor l-a lovit pe unul dintre aceştia, germanul Tony Martin, provocând ulterior cel mai mare carambol al Turului Franţei din istoria competiţiei. Spectatoarea riscă, pentru „vătămări involuntare cu incapacitate de deplasare a cilciştilor care nu depășește trei luni o amendă de 1500 euro.

Cu toate acestea, dacă ciclistul german Jasha Sütterlin (DSM), care a trebuit să se retragă în urma prăbușirii, va depune plângere împotriva persoanei acuzate, aceasta din urmă va putea fi pedepsită cu mai mult decât o simplă amendă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Poliţiştii francezi au arestat-o pe femeia care a provocat cel mai mare accident de la Turul Franţei