Antena Meniu Search
x

Sute de pompieri se luptă cu incendiile de vegetaţie din Portugalia. Imaginile sunt terifiante (Video)

Aproape ca în fiecare an şi în acest an Portugalia este afectată de incendii de vegetaţie care au distrus suprafeţe uriaşe de păduri şi terenuri agricole.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 22.07.2019, 16:28

Centrul Portugaliei, cel mai afectat de incendiile de vegetaţie
Sute de proprietăţi au fost mistuite de flăcări - Facebook Severe Weather Europe

Aproape ca în fiecare an şi în acest an Portugalia este afectată de incendii de vegetaţie care au distrus suprafeţe uriaşe de păduri şi terenuri agricole.

În ultimele zile, cea mai afectată a fost zona de centru a Portugaliei, în special regiunile Cardigos şi Macao.

S-au înregistrat zeci de victime dar, până acum, niciun deces, iar sute de pompieri se luptă în continuă cu flăcările care ating înălţimi uriaşe.

Autorităţile dau vina pe oameni pentru producerea acestor incendii susţinând că neglijenţa acestora duce la producerea de incendii care scapă de sub control.

Concret, autorităţile sunt nemulţumite de faptul că oamenii nu îşi curăţă terenurile agricole şi astfel rămân în urmă tone de crengi de copaci şi alte materiale care se aprind extrem de uşor în condiţiile unor temperaturi record.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Sute de pompieri se luptă cu incendiile de vegetaţie din Portugalia. Imaginile sunt terifiante (Video)