Antena Meniu Search
x

Poveste de dragoste! Au trăit o viaţă împreună, au murit în aceeaşi zi

Au trăit o viaţă împreună, s-au iubit, au râs, au plâns, s-au certat şi s-au împăcat din nou. Viaţa de cuplu a fost minunată, iar unul fără celălalt nu exista

Zi de zi doar împreună până când moartea i-a despărţit. Au plecat din această lume tot împreună, la doar câteva ore distanţă. O poveste de dragoste impresionantă din Marea Britanie, pe care lumea o asemuieşte cu cea din celebrul film "The Notebook". 

Billy Grimes şi soţia sa, Dolly, au copilărit împreună în Liverpool. S-au jucat împreună, au învăţat împreună şi s-au maturizat împreună. Şi-au întemeiat o familie pe când aveau doar 20 de ani. Era anul 1955, iar peste doar un an, în 2015, cuplul ar fi sărbătorit 60 de ani de căsnicie. 

Au fost atât de îndrăgostiţi unul de celălalt încât au vrut să aibă şi o familie numeroasă. Nu mai puţin de opt copii le-au umplut casa. Şi-au pierdut însă doi dintre copii: primul a murit la doar 11 luni din cauza unei meningite, iar cel de-al doilea i-a părăsit la vârsta de 49 de ani. 

Billy Grimes avea 80 de ani, iar Dolly 79. Pe 15 martie au plecat împreună în Ceruri. 

Bărbatul a ajuns la spital cu trei săptămâni înainte de deces din cauza unui atac de cord. Soţia sa, Dolly, s-a îmbolnăvit subit şi grav cu doar o zi înainte ca bărbatul să moară. Billy Grimes a decedat în dimineaţa zilei de 15 martie, iar soţia sa doar câteva ore mai târziu!

"Ceea ce s-a întâmplat la spital este atât de ireal. Ştiam că tata este pe moarte, dar el a vrut neapărat să o vadă pe mama până să-şi dea ultima suflare. Când a ajuns lângă patul său, şi-a dat ultima suflare. Toţi spun că este ireal faptul că au decedat în aceeaşi zi. Viaţa lor a fost o adevărată poveste de dragoste. Niciunul dintre ei nu ar fi putut supravieţui fără celălalt. E trist, dureros, dar mă simt împăcată când mă gândesc că ei sunt împreună. Povestea lor este ca aceea din filmul The Notebook", a povestit una dintre fetele cuplului pentru dailymail. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Poveste de dragoste! Au trăit o viaţă împreună, au murit în aceeaşi zi