Antena Meniu Search
x

Poveste demnă de Hollywood: poliţista care şi-a ajutat iubitul să evadeze a sfârşit tragic, după o urmărire ca în filme

O poliţistă, pe nume Casey White, l-a ajutat pe deţinutul Vicky White să evadeze din penitenciarul Lauderdale, Alabama în data de 29 aprilie. Cei doi au fost capturaţi de către autorităţi după o urmărire de 10 zile.

de Redactia Observator

la 10.05.2022, 13:22

Casey White şi Vicky White
Casey White şi Vicky White - LAUDERDALE COUNTY SHERIFF'S OFFICE

În data de 29 aprilie, cei doi ar fi părăsit penitenciarul. Poliţista, în vârstă de 56 de ani, a fost surprinsă pe camerele de supraveghere în timp ce îi deschide uşa deţinutului, iar apoi pleacă într-o maşină de poliţie, care a fost ulterior găsită abandonată în parcarea unui supermarket. Cei doi ar fi avut o relaţie intimă, relatează The Sun.

Cuplul a fost localizat pe 9 mai într-un hotel din Indiana, iar de acolo a început urmărirea ca în filme dintre cei doi fugari şi autorităţi. În cele din urmă, deţinutul s-a predat, iar poliţista s-a împuşcat şi a murit în drum spre spital.

Evadarea, un plan bine pus la punct

În urma investigaţiei, autorităţile au aflat că poliţista îşi vânduse casa la un preţ sub media pieţei şi urma să iasă la pensie, chiar în ziua când a avut loc evadarea. Autorităţile afirmă că este un miracol faptul că niciun ofiţer nu a fost rănit în urma evadării, deoarece perechea era înarmată cu două puşti. Pe lângă crima pentru care urma să fie judecat, deţinutului Casey White i se va adăuga şi evadarea pe lista de acuzaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Poveste demnă de Hollywood: poliţista care şi-a ajutat iubitul să evadeze a sfârşit tragic, după o urmărire ca în filme