Antena Meniu Search
x

O studentă de 18 ani a murit după ce a căzut de pe o clădire din centrul oraşului, în Marea Britanie

O adolescentă de 18 ani a murit în condiţii suspecte într-o tragedie petrecută în Liverpool.

de Redactia Observator

la 18.06.2021, 18:02

Ella era studentă în Liverpool
Ella era studentă în Liverpool - Liverpool Echo via Mirror Online
  • Adolescenta moartă era studentă în Liverpool.

Ella Halliday era născută la Huddersfield, dar studentă în Liverpool, iar la începutul lunii iunie a murit după ce a căzut de pe o clădire din oraşul respectiv.

Conform Mirror Online, anchetatorii au refuzat să dea, iniţial, detalii despre victimă, în special pentru că s-a considerat a fi un caz de omor. Totuşi, la ceva mai mult de două săptămâni de la producerea tragediei, ancheta a scos la iveală că, foarte probabil, Ella a murit prin sinucidere sau în urma unui accident, astfel că a fost dată publicităţii şi trista poveste a tinerei care s-a stins mult prea devreme.

Bărbatul reţinut în cazul morţii adolescentei, eliberat la scurt timp

Iniţial, un bărbat de 21 de ani a fost reţinut în legătură cu moartea tinerei. Ancheta însă a scos la iveală faptul că bărbatul nu poate fi legat de decesul tinerei, astfel că tânărul a fost eliberat şi s-a stabilit că nu ancheta împotriva lui nu poate continua.

Ancheta continuă, pentru a se stabili cu exactitate circumstanţele în care a murit Ella. Familia victimei a precizat că "Elle este în continuare iubită de mulţi şi trăieşte pentru totdeauna în inimile noastre. O ceremonie în memoria ei are loc la Huddersfield Crematorium".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O studentă de 18 ani a murit după ce a căzut de pe o clădire din centrul oraşului, în Marea Britanie