O studentă de 18 ani a murit după ce a căzut de pe o clădire din centrul oraşului, în Marea Britanie

De Redactia Observator.
Publicat: 18.06.2021, 17:31.
Actualizat: 18.06.2021, 18:02

O adolescentă de 18 ani a murit în condiţii suspecte într-o tragedie petrecută în Liverpool.

Ella era studentă în Liverpool

Ella era studentă în Liverpool

Liverpool Echo via Mirror Online

Ella Halliday era născută la Huddersfield, dar studentă în Liverpool, iar la începutul lunii iunie a murit după ce a căzut de pe o clădire din oraşul respectiv.

Conform Mirror Online, anchetatorii au refuzat să dea, iniţial, detalii despre victimă, în special pentru că s-a considerat a fi un caz de omor. Totuşi, la ceva mai mult de două săptămâni de la producerea tragediei, ancheta a scos la iveală că, foarte probabil, Ella a murit prin sinucidere sau în urma unui accident, astfel că a fost dată publicităţii şi trista poveste a tinerei care s-a stins mult prea devreme.

Citește și:

Bărbatul reţinut în cazul morţii adolescentei, eliberat la scurt timp

Iniţial, un bărbat de 21 de ani a fost reţinut în legătură cu moartea tinerei. Ancheta însă a scos la iveală faptul că bărbatul nu poate fi legat de decesul tinerei, astfel că tânărul a fost eliberat şi s-a stabilit că nu ancheta împotriva lui nu poate continua.

Ancheta continuă, pentru a se stabili cu exactitate circumstanţele în care a murit Ella. Familia victimei a precizat că "Elle este în continuare iubită de mulţi şi trăieşte pentru totdeauna în inimile noastre. O ceremonie în memoria ei are loc la Huddersfield Crematorium".

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.