Antena Meniu Search
x

Povestea celor doi fraţi români găsiţi vinovaţi de uciderea unui alt român în Anglia

Magistraţii de la Curtea Coroanei din Sheffield i-au găsit pe fraţii Florin Andrei, de 45 de ani, şi Gabriel Andrei, de 41 de ani, vinovaţi de uciderea lui Cătălin Rizea, în urma unui incident produs în octombrie anul trecut.

de Redactia Observator

la 30.06.2021, 16:45

Cei doi fraţi români ar urma să-şi afle sentinţa pe 1 iulie
Cei doi fraţi români ar urma să-şi afle sentinţa pe 1 iulie - The Star
  • Sentinţa în cazul fraţilor români ar urma să fie anunţată pe 1 iulie.

Fraţii Florin Andrei şi Gabriel Andrei se cunoşteau cu fraţii Alexandru Rizea şi Cătălin Rizea şi cei patru s-au adunat la casa lui Gabriel Andrei din apropiere de Barnsley, pentru a discuta diferite lucruri despre muncă.

Conform The Star, la un moment dat cei patru români au început să consume băuturi alcoolice, iar pe fondul abuzului de alcool spiritele au degenerat. Ancheta a scos la iveală că fraţii Andrei au sărit la bătaie, atacându-i cu pumnii şi cu picioarele pe fraţii Rizea. Mai mult, în atac ar fi fost folosite şi arme albe, precum un cuţit şi o sticlă spartă, dar şi obiecte contondente.

Alexandru Rizea şi-a pierdut cunoştinţa la un moment dat, iar când şi-a revenit şi-a dat seama că fratele său era într-o stare gravă. Alexandru a reuşit să scape din casa groazei şi a fost preluat de o persoană care l-a transportat la Spitalul Kendray, după care a fost transferat la un alt spital din Sheffield, din cauza rănilor suferite.

Sentinţa în cazul fraţilor români, pe 1 iulie

Forţele de ordine ajunse la casa lui Gabriel Andrei, unde s-a produs atacul, a descoperit multe urme de sânge, inclusiv la uşă, şi au găsit trupul lui Cătălin Rizea acoperit cu o haină. Victima a fost transportată la un spital din Sheffield, însă Cătălin Rizea nu şi-a mai revenit de pe urma atacului, astfel că la circa trei zile de la atac s-a pronunţat decesul bărbatului.

Deşi au respins acuzaţiile, susţinând că fraţii Rizea au suferit diferite răni pentru că au căzut din cauza consumului excesiv de alcool, dar şi că fraţii Rizea s-ar fi luat la bătaie între ei, fraţii Andrei nu au reuşit să-i impresioneze pe magistraţi care i-au găsit vinovaţi de uciderea lui Cătălin Rizea şi de rănirea gravă a lui Alexandru Rizea. Sentinţa în acest caz ar urma să fie dată joi, 1 iulie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Povestea celor doi fraţi români găsiţi vinovaţi de uciderea unui alt român în Anglia