Antena Meniu Search
x

Foto Povestea minerului care a mers murdar de cărbune la un meci de baschet, pentru a-şi face fiul fericit. A fost recompensat cu bilete VIP

Fericirea copilului, mai presus de toate. Aşa sună povestea emoţionantă a unui miner din Statele Unite, care după ore întregi petrecute în subteran a preferat să meargă şi să îşi vadă fiul fericit la un meci de baschet, în locul unor clipe de odihnă.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 28.10.2022, 20:10

Taăl miner, alături de fiul său, la meciul de baschet
Taăl miner, alături de fiul său, la meciul de baschet - Twitter John Calipari

Michael McGuire a plecat de la muncă după o zi obişnuită, petrecută la mina de cărbune, și avea în minte un singur scop: să ajungă la Rupp Arena, de lângă Universitatea din Kentucky. Era acoperit de cărbune şi fiindcă a plecat târziu nu a avut timp să îşi facă duş, însă acest lucru nu a contat pentru că avea ceva mai important de făcut - să urmărească un meci de baschet împreună cu fiul lui, scrie CBS.

În timp ce Michael și fiul său se bucurau împreună de meci, un fan a profitat de ocazie şi a imortalizat momentul. La scurt timp, fotografia a devenit virală. A ajuns chiar și la antrenorul de baschet masculin de la Universitatea din Kentucky, John Calipari, care a fost profund impresionat de imagine. El a declarat, în timpul unei conferințe de presă, că atunci când i s-a trimis fotografia a fost lovit "fix între ochi".

Antrenorul a postat fotografia pe Twitter și a împărtășit de ce a avut un astfel de impact asupra lui: "Visul american al familiei mele a început într-o mină de cărbune din Clarksburg, așa că această imagine îmi ajunge la inimă", a scris el. Apoi a mai mărturisit că a vrut să ofere familiei bilete VIP la alte meciuri și, după ce s-a interesat cine sunt cei doi protagonişti ai fotografiei, a reușit să ia legătura cu mama copilului, Mollie.

Fericirea unui băiețel, mai presus de toate

Pe acelaşi subiect

Mollie i-a spus lui Calipari că soțul ei a fost mereu umil și muncitor. "Este o muncă grea, dar câştigă suficient încât eu nu trebuie să muncesc. Și este un tată grozav. A făcut asta de multe ori", i-a povestit Mollie antrenorului.

Ulterior, acesta a reuşit să discute şi cu tatăl copilului şi i-a mărturisit că atunci când a fost chemat la birou a crezut că a făcut ceva greșit. Dar, surpriză, când a intrat, toată lumea îl aplauda. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Calipari a spus că Michael și-a dorit atât de mult să participe la meci, încât "voia să plece fără să facă duș, fără să se schimbe, voia să urce direct în mașină și să plece pentru că ieșise târziu din mină. Voia să fie acolo cu fiul lui. De aceea a făcut-o.

Antrenorul Calipari a mai povestit că, de când fotografia a devenit virală, hotelurile au sunat oferindu-le cazare gratis celor doi. Restaurantele, de asemenea, au pus la dispoziție meniuri. Iar un dealer de mașini i-a oferit tatălui celui mic un autoturism.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Povestea minerului care a mers murdar de cărbune la un meci de baschet, pentru a-şi face fiul fericit. A fost recompensat cu bilete VIP