Antena Meniu Search
x

Povestea româncei care a dat în vileag liderii unui clan mafiot din Italia, după ce aceştia i-au transformat copiii în dependenţi de droguri

O româncă de 50 de ani stabilită în Italia a trecut prin momente cumplite, după ce a ajuns să lucreze la negru pentru liderii clanului mafiot Spada.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 31.05.2021, 15:46

Românca lucra pentru liderii clanului mafiot
Fraţii Spada au ajuns după gratii, în baza dezvăluirilor făcute de româncă - Fan Page
  • Românca lucra pentru liderii clanului mafiot.

Românca, a cărui identitate nu a fost dată publicităţii, îşi căuta de mai mult timp de lucru în momentul în care a intrat în legătură cu membrii familiei Spada.

Conform Fan Page, românca era atât de disperată încât a acceptat să lucreze la negru şi i s-a permis să locuiască, alături de copiii ei, într-un garaj al familiei Spada, plătind 300 de euro pe lună drept chirie.

Însă, la scurt timp după ce au intrat în legătură cu membrii familiei Spada, copiii româncei, băiatul de 23 de ani şi fata de 18 ani, au început să intre în anturajul fraţilor Juan Carlos Spada şi Francesco Spada. Cei doi, primul de 31 de ani, iar al doilea de 34 de ani, sunt fiii celebrului lider mafiot Armando Spada. Sunt cei trei reprezentanţi ai clanului mafiot aveau deja numeroase infracţiuni la activ. 

Fraţii Spada au început să-i alimenteze cu droguri pe copiii româncei, iar aceştia au început să adune datorii la ei. Atât au aşteptat fraţii Spada. Juan Carlos şi Francesco au început să-i bată, să-i tortureze şi să-i umilească pe copiii româncei, în contul datoriilor adunate, chiar dacă acestea nu erau semnificative.

Pe acelaşi subiect

Băieţii unui cunoscut lider mafiot au fost arestaţi

Adolescenta de 18 ani a fost pusă să se prostitueze, iar tânărul de 23 de ani a fost pus inclusiv să bea o întreagă sticlă de whisky într-un live făcut pe un celebru site de socializare, românul ajungând la un pas de comă alcoolică.

Sătulă să vadă ce se întâmplă cu copiii ei, românca de 50 de ani i-a dat în vileag pe fraţii Spada. Aceştia au început să o ameninţe şi chiar au încercat să pătrundă peste ea în garaj, moment în care forţele de ordine au intervenit, iar fraţii Spada au fost arestaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Povestea româncei care a dat în vileag liderii unui clan mafiot din Italia, după ce aceştia i-au transformat copiii în dependenţi de droguri