Antena Meniu Search
x

Şofer român de camion, mort într-un accident produs pe o autostradă aglomerată din Italia

Un şofer român de camion a murit, în cursul zilei de sâmbătă, într-un accident produs pe o autostradă aglomerată din Italia.

de Redactia Observator

la 30.05.2021, 17:49

Românul mort în accidentul din Italia avea 41 de ani
Circulaţia a fost oprită trei ore şi jumătate, după accidentul în care a murit românul - Profimedia - imagine ilustrativă
  • Românul mort în Italia avea doar 41 de ani.

Tragedia s-a produs pe tronsonul de autostradă care face legătură între Pradipozzo şi Summaga, în apropiere de Veneţia. Tragedia s-a petrecut pe o autostradă cunoscută pentru numărul mare de accidente produse, în special din cauza lucrărilor constante care se desfăşoară în zonă.

De altfel, conform Nuova Venezia, şoferul român de camion, identificat drept A. C. B., de 41 de ani, a murit în urma unui accident produs după ce nu a observat că traficul din faţa sa se restrânge pe două benzi din cauza lucrărilor efectuate pe cea de-a treia bandă.

Românul nu a mai putut să pună frână, iar camionul pe care îl conducea s-a izbit violent de camionul aflat în faţa sa. 

Românul a murit strivit între fiarele contorsionate ale cabinei de camion în care se afla

Forţele de ordine din mai multe localităţi din zonă s-au mobilizat exemplar pentru a interveni la faţa locului, fiind trimis un elicopter. Din păcate, medicii şi-au dat seama că nu mai pot face nimic pentru român, care a murit strivit între fiarele contorsionate ale cabinei de camion în care se afla.

Circulaţia a fost oprită pentru circa trei ore şi jumătate în zonă, poliţiştii căutând să stabilească în totalitate circumstanţele în care s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » Şofer român de camion, mort într-un accident produs pe o autostradă aglomerată din Italia