Antena Meniu Search
x

Povestea sfâşietoare a băiețelului de 3 ani abandonat într-un cimitir din Ohio, împreună cu câinele lui, înainte de Crăciun

Povestea sfâşietoare a unui băieţel de trei ani din Ohio, abandonat într-un cimitir alături de câinele lui, cu două zile înainte de Crăciun, a înduioșat mii de inimi care s-au oferit să-i aducă alinare.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 30.12.2020, 18:14

Povestea sfâşietoare a băiețelui de 3 ani abandonat într-un cimitir din Ohio, împreună cu câinele lui, înainte de Crăciun
Povestea sfâşietoare a băiețelui de 3 ani abandonat într-un cimitir din Ohio, împreună cu câinele lui, înainte de Crăciun - Facebook Hinkley Police Department
  • Băiețelul a fost abandonat, împreună cu câinele lui, într-un cimitir din Hinckley, Ohio.
  • Părinții lui Tony au fost identificați de polițiști, însă copilul a rămas în custodia serviciilor sociale.

Copilul, pe nume Tony, a fost abandonat în cimitirul Hope Memorial Gardens împreună cu câinele lui. Un martor a povestit poliției că a văzut cum copilul și câinele lui au început să alerge după mașina care i-a lăsat în cimitir.

Poliția a confirmat apoi povestea sfâșietoare a băiețelului de trei ani. Potrivit informațiilor oficiale, polițiștii au fost chemați miercuri după-amiază, la cimitirul Hope Memorial Gardens, unde un martor a raportat că a văzut o mașină care se îndepărta rapid și un băiețel „alergând după mașină, urmat de un câine”, scrie The Sun.

Poliția a mai spus că băiatul a știut să le spună că îl cheamă Tony, ba chiar le-a furnizat și prenumele părinților lui. 

Copilul abandonat a fost preluat de serviciile sociale

Ulterior, părinții au fost identificați, însă băiețelul a rămas în grija serviciilor sociale pentru protecția copilului.

Șeful departamentului de poliție Hinckley din Ohio,  David Centner, a anunțat apoi că cel mic a fost deja preluat de o familie iubitoare din Medina și că este destul de bine. 

Ancheta este încă în desfășurare, cu multe întrebări încă fără răspuns, dar vreau să îi asigur pe toți că Tony se descurcă foarte bine în casa iubitoare a unei familii adoptive de aici, din Medina. Tatăl său a colaborat foarte mult cu noi și cu Serviciile sociale.

Dacă cineva ar dori să cumpere un cadou de Crăciun pentru Tony, suntem dispuși să le primim la Secția de Poliție Hinckley și i le vom duce cât mai curând posibil”, e mesajul transmis de seful HPD. 

Băiețelul a primit zeci de cadouri de Crăciun

De Crăciun, micuțul a fost copleșit de cadourile primite din partea comunității, care a dorit în acest fel să-i aducă o bucurie. 

"Holul nostru este plin de cadourile care au fost lăsate pentru Tony", a spus David Centner într-o postare pe Facebook. 

"L-am contactat pe prietenul meu Moș Crăciun și mâine dimineață, după ce-și termină livrările, va opri la secția de poliție să încărcăm sania și să facem o ultimă oprire, pentru a ne revedea micul prieten”, a scris el pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Povestea sfâşietoare a băiețelului de 3 ani abandonat într-un cimitir din Ohio, împreună cu câinele lui, înainte de Crăciun