Antena Meniu Search
x

Galerie foto Povestea sfâșietoare a polițistului ucis în atacul din Boulder. Avea șapte copii și plănuia să plece din poliție

Polițistul ucis în atacul din Boulder, Colorado, învăța să devină operator de drone tocmai pentru a pleca departe de ”linia frontului” și de a-și proteja astfel familia sa numeroasă. Tată pentru șapte copii, Eric Talley a murit împușcat de un bărbat care a deschis focul într-un supermarket din Boulder.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 23.03.2021, 15:29

  • Eric Talley a fost primul polițist care a ajuns la locul tragediei și a sfârșit sub o ploaie de gloanțe, alături de alte nouă victime.
  • Un suspect a fost reținut la scurt timp după atacul din supermarket

Eric Talley, în vârstă de 51 de ani, urma să devină operator de drone tocmai pentru că „nu a vrut să-și pună familia să treacă prin așa ceva”, a spus tatăl său, Homer Talley. 

Polițistul ucis învăța să devină operator de drone

Sora lui, Kirstin, a împărtășit o poză sfâșietoare din copilărie și a spus că „nu poate explica cât de frumos era fratele ei și ce pierdere devastatoare este pentru atât de mulți”, scrie Daily Mail.

Talley a fost primul polițist care a ajuns la locul tragediei și a sfârșit sub o ploaie de gloanțe, alături de alte nouă victime.

„Și-a iubit copiii și familia mai mult decât orice”, a spus tatăl său, adăugând că Talley „și-a luat foarte serios slujba de polițist”. 

„Căuta un loc de muncă pentru a se ține departe de prima linie și învăța să fie operator de drone”, a spus el. „Nu a vrut să-și pună familia prin așa ceva și a crezut în Isus Hristos”, a mai spus bărbatul.

Departamentul de poliție Boulder a postat o fotografie cu Talley în uniformă. ”Odihnește-te în pace, Ofițer Eric Talley. Serviciul dvs. nu va fi uitat niciodată", au scris colegii săi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Eric Talley, un erou în comunitatea din Boulder

Talley a fost prezentat într-un articol din 2013 ca unul dintre cei trei ofițeri de poliție care au ajutat la salvarea rațelor blocate într-un șanț de drenaj.

El a pătruns în apă adâncă pentru a salva rațele din țevi, conform articolului din Boulder Daily Camera.

„Din toate punctele de vedere, a fost unul dintre ofițerii remarcabili ai Departamentului de Poliție din Boulder și viața lui a fost mult prea scurtă”, a declarat Michael Dougherty, procurorul districtului Boulder County.  

Un suspect a fost reținut la scurt timp după atacul din supermarket

Până în acest moment, Poliția a furnizat putine detalii în legatură cu incidentul armat și nu este cunoscut motivul atacului, care s-a produs în jurul orei 3 după-amiaza, la un supermarket din Boulder, statul Colorado, la 45 de kilometri nord-vest de Denver.

Conform politiei, un suspect a fost reținut și acesta era singurul dintre cei răniți grav în acest incident care a supraviețuit. Numele sau nu a fost făcut public.

Zeci de vehicule blindate, ambulanțe și agenți înarmati, inclusiv agenți FBI și echipe SWAT, au împânzit zona în care a avut loc atacul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Povestea sfâșietoare a polițistului ucis în atacul din Boulder. Avea șapte copii și plănuia să plece din poliție