Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Pregătirile pentru Anul Nou sunt în toi în marile oraşe ale lumii

Mai sunt patru zile până la Crăciun şi 11 până la Anul Nou, aşa că pregătirile au intrat pe ultima sută de metri în toată lumea. Instalaţiile luminoase cu anul 2022 sunt deja amplasate în marile oraşe, iar artificiile pentru spectacolul de Revelion sunt pregătite. Iată unde, pare că va fi cel mai frumos. 

de Redactia Observator

la 21.12.2021 , 18:13

Pregătirile pentru noaptea dintre ani intră în linie dreaptă la New York. Numerele aprinse au fost amplasate în piaţa din Time Square şi vor rămâne acolo până pe 31 decembrie, când vor fi urcate pe un zgârie-nori.

Femeie: Sunt fericită să mă aflu aici, fericită să văd numerele. Prima oară când le-am văzut, nu ştiam ce urmează să se întâmple. Apoi mi-am spus: "Doamne, pot face poză cu numerele înainte să fie urcate pe clădire!"

Creştinii din Ierusalim aşteaptă mai întâi Crăciunul

Vezi și

Creştinii din Ierusalim aşteaptă cu nerăbdare Crăciunul. Oraşul Sfânt a fost decorat cu instalaţii festive.

Este Noua Poartă din Ierusalim, suntem în cartierul creştin şi toată lumea vine aici. Nu contează dacă eşti creştin, musulman sau evrei. Haideţi să ne simţim bine. Am avut o perioadă grea, să uităm de ea. Trăiţi-vă viaţa! Crăciun fericit, tuturor!

În Mexico City, parcul de distracţie cu tematică de Crăciun a fost amenajat pentru prima oară în pandemie. În plus, vizitatorii pot admira în fiecare seară spectacole de lumini proiectate pe clădiri.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Pregătirile pentru Anul Nou sunt în toi în marile oraşe ale lumii