Antena Meniu Search
x

Premierul Canadei, în izolare la domiciliu după ce soția lui a prezentat simptome de coronavirus

Justin Trudeau, premierul Canadei, a decis să se autoizoleze la domiciliu, după ce soția lui, Sophie Trudeau, a prezentat simptome de îmbolnăvire cu coronavirus.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 12.03.2020, 18:40

Soția premierului Canadei, simptome de îmbolnăvire cu coronavirus
Premierul Canadei și soția acestuia intră în autoizolare - Hepta
  • Premierul Canadei, în izolare la domiciliu după ce soția lui a prezentat simptome de coronavirus
  • În Canada s-au raportat până acum peste 100 de îmbolnăviri cu coronavirus

Justin Trudeau, premierul Canadei, a decis să se autoizoleze la domiciliu, după ce soția lui, Sophie Trudeau, a prezentat simptome de îmbolnăvire cu coronavirus.

Premierul Canadei a anunțat că o să continue să lucreze de la domiciliu și că soția lui a fost testată pentru coronavirus, fiind așteptat acum rezultatul.

Conform Montreal Gazette, Justin Trudeau și soția acestuia au decis să se autoizoleze la domiciliu, după ce Sophie Trudeau a prezentat simptome similare gripei, dar și stare febrilă.

De altfel, autoritățile canadiene au decis anularea mai multor evenimente, în special din zona Quebec, după ce doar în ultimele ore au fost raportate patru noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus.

În Canada s-au înregistrat, până acum, 109 îmbolnăviri cu coronavirus și un deces. Un alt pacient este în stare critică și doar nouă pacienți au reușit până acum să se recupereze din punct de vedere medical.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » Premierul Canadei, în izolare la domiciliu după ce soția lui a prezentat simptome de coronavirus